Schowałaś się za chłopakami .. i nic nie widać Ale uśmiech ten sam Na szczęście ... bo jakby i to zmalało, to załamałabym się
Paprykowo Ci rośnie.. muszę swoje pomidory doświetlić bo się powyginały .. mam jakieś inne odmiany ostrych.. popatrzę co wykiełkowało i rośnie.. to się pomieniamy
Cześć Domi
na forum jestem prawie codziennie ale teraz nawet w pracy mam pełno roboty - oby tylko do 3 maja
Dopiero wczoraj zauważyłam (a na budowie jestem codziennie) że zaczynają kwitnąć szafirki i nawet jedna szachownica zakwitła.
Co do prac domowych - to cały czas powoli popołudniami malujemy ściany
A że na różne kolory to trochę czasu z tym schodzi Już mamy pomalowany salon, kuchnię, klatkę schodową i oba przedpokoje - na dole i na górze a teraz malujemy pokój na dole
W niedzielę pikowałam pomidorki i papryki ostre a wczoraj (w deszczu) siałam warzywa do skrzyni.
Ponieważ u mnie pogoda kiepska i leje, a nowych zdjęć nie mam wstawiam moje najnowsze wypociny poza ogrodowiskowe
Literka W - rozmiar - A3, gr. 5cm
i kolejny samochodzik:
Dzięki
Wykańczanie? - malujemy ściany na poddaszu wszystkie ściany i sufity wyszpachlowane i wyszlifowane, sufity pomalowane pierwszą warstwą farby czekamy na konstrukcję stalową schodów, w tym tygodniu chcemy skończyć wszystkie powierzchnie, które mają być białe a, że do końca nie wiem, które ściany mają być białe a które szare to już inna sprawa
Z gorszych wiadomości - termin podłączenia gazu Gazownia przesunęła nam z października tego roku, na luty przyszłego