Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

anpi 00:28, 07 lut 2018

Ale tajemnicze te twoje zdjęcia we mgle. A na te drewniane króliczki to się prawie nabrałam -że żywe, musiałam cofnąć myszką by się upewnić że nie
Nallar 01:08, 07 lut 2018

Zaglądam i czekam na dobre wieści w sprawie zdrówka babci.

Pajęczyna wygląda bajecznie.
Basilikum 08:15, 07 lut 2018

piekne mgliste fotki Tajemniczy Ogrod

mam nadzieje, ze Babcia juz lepiej sie czuje
Rumianka 10:36, 07 lut 2018

Pajęczyny są wyjątkowe...chętnie je wykorzystam jako inspirację...Już nawet wiem, gdzie mogłaby być umieszczona...na nogach huśtawki z jednej strony...
Za Babcię trzymam kciuki...Trudno jest o nić porozumienia przy różnicy pokoleń, ale trzeba mieć dużo wytrwałości, by zrozumieć i przetrwać to co daje los...Miałam przez 6 lat znacznie gorzej, bo przy 2-ce...wiem jak jest ciężko w takich sytuacjach...Życzę wytrwałości, spokoju i wyrozumienia...
ElzbietaFranka 12:00, 07 lut 2018

Sylwio jak babcia przedwojenna to w tym wieku sporo się może dziać nie zawsze ale. Życzę zdrowia wszystkim bo choroby grasuja taka pogoda.
Widzę że u ciebie śniegowa brak a mówią że na południu dużo napadalo. U nas też ledwo ale biało i mroznie.
Pozdrawiam
sylwia_slomc... 14:14, 07 lut 2018

anpi napisał(a)
Ale tajemnicze te twoje zdjęcia we mgle. A na te drewniane króliczki to się prawie nabrałam -że żywe, musiałam cofnąć myszką by się upewnić że nie

Dziękuję , króliczki proste do zrobienia, potrz3bna tylko piła i kawałek pnia. Stoją już trzy sezony
sylwia_slomc... 14:15, 07 lut 2018

Nallar napisał(a)
Zaglądam i czekam na dobre wieści w sprawie zdrówka babci.

Pajęczyna wygląda bajecznie.

Wieści dobrych niestety nie ma Pajęczyny wyrób tej zimy w szronie fajne.
sylwia_slomc... 14:17, 07 lut 2018

Basilikum napisał(a)
piekne mgliste fotki Tajemniczy Ogrod

mam nadzieje, ze Babcia juz lepiej sie czuje

Mnie się też we mgle podoba, bo nie widzę tego ogromnego słupa i folii sąsiadów
sylwia_slomc... 14:20, 07 lut 2018

Rumianka napisał(a)
Pajęczyny są wyjątkowe...chętnie je wykorzystam jako inspirację...Już nawet wiem, gdzie mogłaby być umieszczona...na nogach huśtawki z jednej strony...
Za Babcię trzymam kciuki...Trudno jest o nić porozumienia przy różnicy pokoleń, ale trzeba mieć dużo wytrwałości, by zrozumieć i przetrwać to co daje los...Miałam przez 6 lat znacznie gorzej, bo przy 2-ce...wiem jak jest ciężko w takich sytuacjach...Życzę wytrwałości, spokoju i wyrozumienia...

Ja też pajęczyny odgapiłam od koleżanki z forum wprawdzie u Niej ładniejsze, ale cieszę się, że takie potrafiłam zrobićRób, szybko się robi mnie jedna trzy godzinki zajmowała, ale wielkie są
sylwia_slomc... 14:22, 07 lut 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Sylwio jak babcia przedwojenna to w tym wieku sporo się może dziać nie zawsze ale. Życzę zdrowia wszystkim bo choroby grasuja taka pogoda.
Widzę że u ciebie śniegowa brak a mówią że na południu dużo napadalo. U nas też ledwo ale biało i mroznie.
Pozdrawiam

Babcia w tym roku kończy 88 lat. Mrozu było dzisiaj -3 stopnie. Dobrze, że tylko tyle