Sama nie wiem co radzić z Babcią odnośnie tego szpitala jutro ...... zrobisz na pewno dobrze ,tak jak serce i rozum dyktuje
ta pajęczyna z szadzią fajnie wygląda .... i nie masz śniegu .....
Widoczki podglądane :..... ile tych dni do wiosny zostało jeszcze
tu po lewej myślę o tych niskich krzewach
tu po prawej dosadzę dorenbosy
tu za brzozami dojdzie ciut odsunięty dalej klon brandywine( jak kupię)
a tu jak się łąka kończy i zaczyna lasek będzie budowana ta brama z oflisu( kiedyś) i będzie porastał ją bluszcz
Szmaragdowa spowita mgłą fascynująca. Jak ja kocham tego Twojego Powera - już 1000 nowych pomysłów . Te pajęczynki po prostu genialne są i baaardzo pasują . Z babcią będzie dobrze, zobaczysz. Wyściskaj Ją od dębickich Królików .
Mam nadzieję, że wiosna za progiem czeka. Gorączka znowu 38,8. Pielęgniarka powiedziała, że gdyby był problem ze zbiciem to karetkę wzywać. I, że jutro powinna się zacząć poprawa. Jak się nie zacznie wracamy na szpital i nie ma, że nie zostanie. Już zdecydowane....mam nadzieję, ze się zacznie poprawa...
No nie poprawia się Kasiu
Emuś mi dzisiaj przywiózł dwa olbrzymie korzenie, będą stumpery tylko myślę nad fajnym miejscem. Albo las( kto je tam wytaszczy????) Albo pod starą jabłoń na rabatę którą planuję. Jak myślisz?
Jak przybijaliśmy korę na dachu hoteliku dla owadów ptaszki w tę i z powrotem latały do karmnika
Fajnie się ułożyło jak w historyjkę tylko szkopuł w tym , że to za każdym razem jest fotka innej sikorki