Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:25, 05 lut 2018

Wiem jak z naszą było jak nogę złamała w kolanie, parę lat temu. najpierw nie pozwoliła dachówek z podwórka posprzatać...tak tak dobrze pisze całe podwórko usłane było starymi dachówkami, żeby kury nie grzebały. A potem nie poczekała ,aż przyjdziemy tak jak było umówione, żeby wiśni urwać tylko Ona musi sama....potknęła się i upadła na kolano. my przyszliśmy na czas czyli trzy godziny od upadku. Ona na klęczkach bo nie mogła wstać po schodach do domu weszła i starą chustka kolano owiązała. Nie zadzwoniła do nas Jak przyszliśmy noga fioletowa , spuchnięta, stanąć na niej nie mogła, ale do lekarza nie pojedzie. Uparłam się na siłę wzięłam na prześwietlenie. Lekarz dał w gips - nie zgodziła się na szczęście tamten powiedział Jej, że nic go to nie obchodzi gips musi być i dał Jej od pośladka po palce. Uziemiło Ja na dwa miesiące blisko, ale też chciała do siebie, była u nas bo jak do kibla na polu po schodach sama by zeszła???
Była kompletnie zależna od tego czy się Jej pomogło wstać i zaprowadziło do łazienki te parę metrów dosłownie, a gdzie tam schody Gips ciężki nie mogła o kulach go unieść. ale tez ja byłam ta zła bo ten gips ma przeze mnie już się przyzwyczaiłam
sylwia_slomc... 22:27, 05 lut 2018

AgataM napisał(a)
Witaj Sylwio> Przeczytałam wszystko o Waszej sytuacji z babcią. Musicie być cierpliwi, temperatura też robi swoje. Nie podawaj wapna przy antybiotyku bo zmniejsza jego działanie.

No widzisz, a dwóch lekarzy kazało
sylwia_slomc... 22:28, 05 lut 2018

Magleska napisał(a)
Trzymam kciuki za zdrówko Babci upartej .....i dziękuje za piękne , tajemnicze mgliste fotki - lubię takie

Dzięki Madzia
AgataM 22:43, 05 lut 2018

To ja już nic nie mówię, bo mogę zrobić kłopot, Przepraszam. za moje wtrącanie sie
sylwia_slomc... 08:18, 06 lut 2018

AgataM napisał(a)
To ja już nic nie mówię, bo mogę zrobić kłopot, Przepraszam. za moje wtrącanie sie

No coś TyWszystkie rady są cenne
AgataM 10:18, 06 lut 2018

Jest poprawa u babci? A Ty jak się czujesz?
Magleska 10:22, 06 lut 2018

Też przyleciałam dopytać się o babcię ? W końcu to nasza forumowa babcia - możesz jej powiedzieć ,że pół forum życzy Jej zdrowia i 100 Lat czekam na wieści .....dobre .....
gabi1948 10:27, 06 lut 2018

Powiedz swojej Babuni, że my tu czekamy na dobre wieści. Więc niech się postara!
Gosialuk 11:40, 06 lut 2018

Jak wyżej.
sylwia_slomc... 12:26, 06 lut 2018

AgataM napisał(a)
Jest poprawa u babci? A Ty jak się czujesz?

Agatka wiem tylko, że pielęgniarka była zastrzyk dać, bo jak wychodziłam z domu to Babcia spała. Ja się dziś bujam po ZUSie