Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

an_tre 19:31, 12 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dzisiaj pierwszy raz naszłam je na dużym ogrodzie. Najpierw myślałam, że sroki się drą, a potem, że pod jałowcami i berberysami lata mi łasiczka, bo takimi skokami się poruszało, a ja byłam dość daleko, ale jak aparat wzięłam zobaczyłam, że ptak, a potem okazało się, że trzy na razMam zdjęcia, ale w aparacie, jak zrzucę to pokarzę , na razie lecę sprzątać łazienkę po malowaniu
Ja swojemu zrobiłam foto ale byłam zbyt daleko i jest nieostre, a jak się zbliżyłam to wypłoszyłam ptaszka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
sylwia_slomc... 20:10, 12 lut 2018

Moje też bliżej do siebie podejść nie dały
Brzozowadzie... 20:31, 12 lut 2018

Witaj Sylwia, nie odzywam się ale czytam po cichu i oglądam Twoją zimę i wieści o Babci wyczekuję... Pozdrawiam ciepło...
sylwia_slomc... 20:49, 12 lut 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Witaj Sylwia, nie odzywam się ale czytam po cichu i oglądam Twoją zimę i wieści o Babci wyczekuję... Pozdrawiam ciepło...

Dzięki Agatko za obecność, sami niestety jeszcze nic więcej nie wiemy. Niby babcia już nie gorączkuje i wygląda ciut lepiej, ale jest coraz większy spadek apetytu i te mdłości Wczoraj zawiozłam Jej jogurt jogobella, normalnie Ona nabiał uwielbia, a kazała zabrać bo nie ma ochoty....powiedziała, że obiad zjadła, a dzisiaj pani która z Nią leży i jest w ciut lepszym stanie od pozostałych powiedziała, że to nieprawda, bo wcale nie je i nie mogą Jej na jedzenie namówić
Katkak 21:05, 12 lut 2018

Może jak babcia już do domu wróci to i apetyt przyjdzie. Musi być dobrze.
Katkak 21:06, 12 lut 2018

abiko napisał(a)
Sylwia to kobieta do podziwiania, ja szczerze to robię
Sowy widziane na żywo są cudowne.
Zimowe sople wiszące z brakującej rynny niesamowity widok.
Zimno było, a ta z tym wiaderkiem po ogrodzie do każdego karmnika.. ptaki mają u Ciebie bardzo dobrze
Domek na owady do warzywniaka to mistrzostwo świata. Będzie wyglądał cudownie.
O WC nie wspomnę, Już widzę te kwiaty powieszone w lecie. A wiem jak było i jest teraz.

Kasia już się też stęskniłam za wamiSylwię mam bliżej jednak. Z nią można gadać i gadać, ale robotę ma na dzisiaj więc nie było co przeszkadzać
Sylwuś kochana kobieta jesteś dla wszystkich wiesz o czym piszę

Aguś też nam tęskno, ale byle jeszcze tą resztkę zimy przemęczyć i odpalimy sezon spotkaniowy .
sylwia_slomc... 21:36, 12 lut 2018

Katkak napisał(a)
Może jak babcia już do domu wróci to i apetyt przyjdzie. Musi być dobrze.

Zobaczymy co jutro w badaniach wyjdzie
abiko 22:40, 12 lut 2018

Ja mam wrażenie, że ona źle znosi szpital, dlatego.. oby tomografia wyszła ok. Trzymamy kciuki wszyscy.
Ogrodowo..kupiłam sobie dziś cudnego storczyka.. drogiego jak fiks jak na miltonię.. ale cudo.. zaraz wstawię.
Jak malowanie.. jakoś nie zazdroszczę Ci tego
sylwia_slomc... 23:29, 12 lut 2018

abiko napisał(a)
Ja mam wrażenie, że ona źle znosi szpital, dlatego.. oby tomografia wyszła ok. Trzymamy kciuki wszyscy.
Ogrodowo..kupiłam sobie dziś cudnego storczyka.. drogiego jak fiks jak na miltonię.. ale cudo.. zaraz wstawię.
Jak malowanie.. jakoś nie zazdroszczę Ci tego

Aga Ona już w domu jadła jak wmusiliśmy przez ten ostatni tydzień, a powiedziała, że od miesiąca nie ma apetytu

Malowanie.....hmhm......mieliście rację co do tej firmy ( Ci co eMusiowi powiedzieli, że świetna się zrobiła, muszą Go chyba bardzo nie lubić )......4x łazienka i trzeba innej farby użyć, już nie mówiąc, że eM okularów nie założył do gładzi i też trzeba od nowa bo góry i doliny wokół okna nerwy, robota i sprzątanie o kant tyłka potłuc

Jutro u chłopaków...już w okularach i bez gładzi, a we środę z resztą farby do sklepu zwrot i wymiana na inną......i łazienka od nowa Oby Mu urlopu starczyło

Mówię, że do dooopy ten rok!!!

abiko 23:32, 12 lut 2018

No masz.. no to tylko szkoda pracy. Dobrze, że nie otworzyliście wszystkich. Zwróć i będzie ok, tylko się W. orobił.. ale co zrobisz. Nie kupuj tej więcej..

Szukamy oczarów jak u Kasi? Czaderski ma