Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 12:50, 12 lut 2018

abiko napisał(a)
Sylwia to kobieta do podziwiania, ja szczerze to robię
Sowy widziane na żywo są cudowne.
Zimowe sople wiszące z brakującej rynny niesamowity widok.
Zimno było, a ta z tym wiaderkiem po ogrodzie do każdego karmnika.. ptaki mają u Ciebie bardzo dobrze
Domek na owady do warzywniaka to mistrzostwo świata. Będzie wyglądał cudownie.
O WC nie wspomnę, Już widzę te kwiaty powieszone w lecie. A wiem jak było i jest teraz.

Kasia już się też stęskniłam za wamiSylwię mam bliżej jednak. Z nią można gadać i gadać, ale robotę ma na dzisiaj więc nie było co przeszkadzać
Sylwuś kochana kobieta jesteś dla wszystkich wiesz o czym piszę

Aga bo aż mi rumieńce wyszłyTo Ty jesteś Duszą z sercem na dłoni....nie każdego stać na taką propozycję. Z rodziny tylko My i rodzice Ją w szpitalu odwiedzamy, a widziałaś jak się ucieszyła, że Jesteś I jak się rozgadała. Uwielbiam Was
AgataM 12:53, 12 lut 2018

Sylwuś czekam na coraz lepsze wiadomości o babci....
sylwia_slomc... 13:00, 12 lut 2018

AgataM napisał(a)
Sylwuś czekam na coraz lepsze wiadomości o babci....

Agatko ja też czekam, miała mieć prześwietlenie do południa robione. Dzisiaj jadą rodzice u mnie remont na całego się rozpoczął. Malujemy całe mieszkanie....tylko saloniku nie ruszamy, bajzel na kółkach , ale za to będzie sprzątnięte na święta na ganc
sylwia_slomc... 13:03, 12 lut 2018

Starszy miał dzisiaj komisję wojskową i mimo arytmii serca wieloletniej, alergii(dieta bezglutenowa), płaskostopia poprzecznego Kat A. On się cieszy , a ja nie. W razie czego wezmą go na mięso armatnie Bardzo już władze muszą być zdesperowane, skoro biorą jak leci bez względu na chorobę
AgataM 13:13, 12 lut 2018

Nie martw się do przodu, komisja to formalność. Wychodzą z założenia że niektóre choroby miną Ja leżę w łóżku, coś mnie rozłożyło, wiec mam trochę czasu posiedzieć na O
sylwia_slomc... 13:24, 12 lut 2018

AgataM napisał(a)
Nie martw się do przodu, komisja to formalność. Wychodzą z założenia że niektóre choroby miną Ja leżę w łóżku, coś mnie rozłożyło, wiec mam trochę czasu posiedzieć na O

Teraz jakieś takie paskudne wirusy panują Jak masz możliwość to wyleżeć , wygrzać się trzeba. My się na razie trzymamy i oby tak zostało chociaż do końca remontu
Na około sami chorzy Pogoda tez życia nie ułatwia, dziś tak, a jutro tak.....nawet nie wiadomo jak się ubierać
sylwia_slomc... 15:12, 12 lut 2018

Właśnie ze szpitala wrócili...nie będzie rtg tylko od razu tomografia, jutro powinien być wynik. Babcia nic nie chce jeść Panie z pokoju w którym leży powiedziały dzisiaj, że nic nie je. Jedna próbowała Ją karmić, ale nie chciała, że będzie wymiotować
No nic czekamy na tomograf, dzisiaj ma mieć zrobiony.
sylwia_slomc... 15:25, 12 lut 2018

Przeglądając znalazłam nie pokazywane w sezonie
Urszulla 15:28, 12 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Właśnie ze szpitala wrócili...nie będzie rtg tylko od razu tomografia, jutro powinien być wynik. Babcia nic nie chce jeść Panie z pokoju w którym leży powiedziały dzisiaj, że nic nie je. Jedna próbowała Ją karmić, ale nie chciała, że będzie wymiotować
No nic czekamy na tomograf, dzisiaj ma mieć zrobiony.

Pamiętam jak ja sama nic nie jadłam w szpitalu tylko wodę piłam. A jedzenie moje oddawałam sasiadce bo miała wilczy apetyt a szpitalne jej nie starczało.
Aga porwała Babcię do rozmowy to powinna tam bywać częściej wiem, dobrze się pisze.
Alicja169 15:54, 12 lut 2018

Sylwia to istota omnipotentna, ze wszystkim sobie radzi i babci dogląda i remont planuje, ogród i ptaszki dogląda..... uff.. skąd masz tyle sił?
I na ogrodowisku dobre rady pisze.. dzięki Sylwia za info w sprawie hortensji.
Jak byś chwilkę znalazła i podzieliła się opinią jak ona zimuje?
Pozdrowienie i życzenia zdrowia dla rodzinki przesyłam