Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

AgataM 20:17, 11 lut 2018

Widzę, że u Ciebie cały czas coś się dziejeI wszystko pięknie Ale jak masz taką Pomoc, to tylko pogratulować
Co słychać u Babci?
sylwia_slomc... 20:27, 11 lut 2018

Katkak napisał(a)

Wychodzi na to, że w snach Cię nawiedzam .

Często , ale to bardzo sympatyczne sny
sylwia_slomc... 20:30, 11 lut 2018

Radziu2013 napisał(a)
Rzeźby naturalne świetne będziesz je czymś obsadzać? Np. rojnikami?

Cieszę się ze z babcią już lepiej Usciskaj ja ode mnie.
Z moją babcią obecnie gorzej...nie dość ze bóle w stawach i biodrach takie ze nie pomogły nawet rehabilitację, to jeszcze zaczyna mieć kłopoty z gardłem ( ma guzki) + jeszcze tłuszczak na udzie zaczyna poświęcać A na dodatek musi zrobić gastroskopię bo już od miesiąca ma bóle żołądka A teraz co jakiś czas "ulewa jej się do gardła".

A i ja dzisiaj zaległeM w łóżku...

Kuruj się A babcia pewnie potrzebuje diagnostyki głębszej, bo ulewania i bóle żołądka mogą być powiązane ze sobą Może te bóle w stawach są reumatoidalne, rehabilitacja wtedy nie pomaga tylko trzeba leczyć sterydami. Musisz Jej poradzić, żeby poszła do lekarza specjalisty.
sylwia_slomc... 20:31, 11 lut 2018

AgataM napisał(a)
Widzę, że u Ciebie cały czas coś się dziejeI wszystko pięknie Ale jak masz taką Pomoc, to tylko pogratulować
Co słychać u Babci?

Agatko humor miała dzisiaj lepszy i troszkę lepiej już wygląda, ale czekamy teraz na badania i wyniki
Codziennie podają Jej rurkę z tlenem do oddychania.
anka_ 23:01, 11 lut 2018

Kurczę Sylwuś skąd wy macie takiego powera...? Nawet zimą prace ogrodowe idą...
Ptaszarnie masz super. Ja dzisiaj jeździłam za słonecznikiem, bo nagle towar mocno deficytowy się zrobił w mojej okolicy... Dobrze, że chociaż zapasy słoninki są.

Zdrówka życzę. I babci i Wam.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 23:12, 11 lut 2018

anka_ napisał(a)
Kurczę Sylwuś skąd wy macie takiego powera...? Nawet zimą prace ogrodowe idą...
Ptaszarnie masz super. Ja dzisiaj jeździłam za słonecznikiem, bo nagle towar mocno deficytowy się zrobił w mojej okolicy... Dobrze, że chociaż zapasy słoninki są.

Zdrówka życzę. I babci i Wam.

Dzięki Aniu Muszę coś robić stale, żeby życie miało smak i nie uciekało między palcami Chcę spełnić marzenia, a nie wiem ile mam na to czasu Wiem nikt nie wie....ale ja już raz śmierci uciekłam......a może i więcej razy
sylwia_slomc... 23:45, 11 lut 2018

W tamtym roku w drugiej połowie lutego posadziłam w grunt ciemierniki, a w doniczki pustynniki, trytomy, piwonie, zawilce, maki....masę bylin miałam kupione.......czyli jeszcze z tydzień dwa i startujemy
anpi 00:35, 12 lut 2018

Ja już pierwsze nasionka też kupiłam ale w większości do gruntu... to jeszcze poczekam...
sylwia_slomc... 10:00, 12 lut 2018

anpi napisał(a)
Ja już pierwsze nasionka też kupiłam ale w większości do gruntu... to jeszcze poczekam...

Moje wysiewy tylko w grunt, w domu nie wysiewam bo mi nic z tego nie wychodzi, a to co z gruntu raczej się udaje i rośliny zdrowe i mocne są od początku
abiko 12:10, 12 lut 2018

Sylwia to kobieta do podziwiania, ja szczerze to robię
Sowy widziane na żywo są cudowne.
Zimowe sople wiszące z brakującej rynny niesamowity widok.
Zimno było, a ta z tym wiaderkiem po ogrodzie do każdego karmnika.. ptaki mają u Ciebie bardzo dobrze
Domek na owady do warzywniaka to mistrzostwo świata. Będzie wyglądał cudownie.
O WC nie wspomnę, Już widzę te kwiaty powieszone w lecie. A wiem jak było i jest teraz.

Kasia już się też stęskniłam za wamiSylwię mam bliżej jednak. Z nią można gadać i gadać, ale robotę ma na dzisiaj więc nie było co przeszkadzać
Sylwuś kochana kobieta jesteś dla wszystkich wiesz o czym piszę