No pewnie, że jak się odświeży lub odnowi to cieszyW ogrodzie lubię, w domu mniej, ale po fakcie już tak....jak się przyzwyczaję, opatrzę....bo ja nie bardzo lubię zmiany. Jestem z tych co się przywiązują do ludzi, do miejsca i do przedmiotów
oj mam nadzieje, ze jeszcze babcie uda sie podleczyc
My w sumie tez tylko malowalismy, te nowe meble nie sa nowe tylko uzywane podloga i kafelki o wymiane sie prosza. Nowa kuchnia bedzie dopiero ladna, ta jest przejsciowka.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Robimy co możemy, żeby się Jej poprawiło
Moja kuchnia ma już 20 lat Dawniej była na topie teraz jest pa se ale już w tym domu w takie inwestycje się nie bawię Plany mam tam gdzie ogród, a tu będą sobie zmieniać kiedyś chłopaki....gusta mamy całkiem inne, jak bym nie zrobiła Im się nie spodoba to co podoba się mnie
zanim chlopaki sie beda za kuchnie brac to juz i inne technologie beda
nasza kuchnia jest do wymiany od 1 lat i to na cito kaske mamy nazbierana, plany mamy tylko czasu brak. No ale troche sobie polepszylismy i z tej okazji pewnie przez rok nie bede mogla marudzic hihi
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
wpadłam zobaczyć co u Babci .... hm... trzymam kciuki za Nią bardzo ....
remont ,sprzątanie,ogród itp....i cały czas na obrotach wysokich jesteś ....
buziaki ....