Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 23:43, 12 lut 2018

I On i my, wynoszenie, sprzątanie układanie, a za parę dni od nowa A jak Go prosiłam, żeby sprawdził czym malowaliśmy ten róż w saloniku, to mi powiedział,że decoral. Ta co kupiliśmy jest z półki o stopień wyżej, a dziś się okazało, że tej różowej wtedy nie sprawdził, a to był dulux. Ja chciałam tej firmy bo sprawdzona i super.....sam się wpuścił w maliny....trudno

Po dzisiejszym dniu ledwie się rusza, bo kręgosłup mocno Mu dokucza

Jak skończę malowanie poluje na ten oczar
AnnaCh 23:50, 12 lut 2018

Współczuję, choć szczerze mówiąc machnęłabym u siebie już jakiś remoncik
sylwia_slomc... 23:58, 12 lut 2018

AnnaCh napisał(a)
Współczuję, choć szczerze mówiąc machnęłabym u siebie już jakiś remoncik

Okropnie nie lubię robić remontu w miejscu zamieszkania....chyba mam jakiś uraz, bo wprowadziliśmy się w stan surowy i potem przez 10 lat cięgiem leciała wykończeniówka, a jak skończyliśmy my to zaczęli rodzice
MariuszG 00:15, 13 lut 2018

Syliwo, bardzo dziękuję za odwiedziny . Twój ogród znam od początku i kibicuję Wam na bieżąco. Bardzo mi się podoba to jak dbacie o swój wielki ogród i podziwiam Was za siłę, która jest potrzebna, żeby to ogarnąć. Życzę Wam wszystkiego dobrego w obecnych trudnościach
sylwia_slomc... 00:21, 13 lut 2018

MariuszG napisał(a)
Syliwo, bardzo dziękuję za odwiedziny . Twój ogród znam od początku i kibicuję Wam na bieżąco. Bardzo mi się podoba to jak dbacie o swój wielki ogród i podziwiam Was za siłę, która jest potrzebna, żeby to ogarnąć. Życzę Wam wszystkiego dobrego w obecnych trudnościach

Witaj Mariuszu Fajnie , ze się męskie grono rozrastaBardzo dziękuję za wsparcie, przyda się
Też będę zaglądać do Ciebie Starry ogród, w sensie strodrzew stanowi wyzwanie
07:22, 13 lut 2018
Sylwia kupienie dobrej farby to wyzwanie ...te z marketu raczej sa najniższych lotów.

poszukaj gdzieś (bo u mnie na składzie budowlanym jest) to i w Krakowie gdzieś kupisz taka farbę

http://www.greinplast.pl/farby-wewnetrzne/farba-antyrefleksyjna-wewnetrzna.html

ja malowałam wszystko na biało , nie wiem jak z kolorami z tej firmy. Polecam spróbować u mnie się sprawdziła doskonale

07:37, 13 lut 2018
nawet ci znalazłam na ich stronie podaja że najbliżej ciebie

Greinplast Bis Sp. z o.o.
Kraków Nowa Huta Pysocice 7A
31-988 Kraków

12 681 02 02, 663 663 410
biskrakow@greinplast.pl

PS. mojego składu na ich stronie nie ma więc na pewno jest dużo więcej pkt. gdzie te farby sprzedają tylko trzeba poszukać.

sylwia_slomc... 11:11, 13 lut 2018

Dzięki Raczej już zostaniemy przy tej co mam w salonie wypróbowaną, moim zdaniem jest świetna, a tam gdzie kupiliśmy tą będzie je można z paragonem zamienić Ale doceniam chęć pomocy
w świetle dziennym łazienka po drobnej poprawce jest ok i już chyba do następnego razu tak zostanie( eM się ledwo rusza, a jeszcze trzy pomieszczenia przed nami)Do dwóch musimy farbę wymienić , bo do chłopaków jest taka o jaką chodziło
sylwia_slomc... 19:06, 13 lut 2018

Przeglądam zdjęcia i sama nie mogę uwierzyć, że w połowie października miałam tyyyyle kolorków w ogrodzie

chyba nie umiem powiedzieć czy więcej kolorów mam wiosna czy jesienią
Gosialuk 19:42, 13 lut 2018

Bardzo malowniczy pejzażyk. A co dopiero będzie jak drzewa przebarwiające się jesienią urosną.
Z remontami to współczuję, bo też niedawno przechodziłam i wiem ile to roboty i zamieszania. Ale jak trzeba to nie ma wyjścia. Chyba mało jest osób, które to lubią, zwłaszcza jak się mieszka jednocześnie. W ogrodzie też "remonty" robimy, choć mniej są dokuczliwe. A satysfakcja potem jaka.