Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

AgnieszkaW 07:42, 28 maj 2018

Sylwio, ogród wygląda przepięknie, a ile "smaczków" przybyło, nawet nie wiedziałam, że takie masz, są cudowne (ach, te miejsca dla owadów, altanki, ścieżynki, pawie i wiele, wiele innych)
laurowisnia 15:12, 28 maj 2018

Dodała Ci skrzydeł wizyta programu Mai, tylko Tobie one niepotrzebne, sama już jedne masz, mocne.
Ogród się prezentuje bardzo dobrze, jest w nim tyle różności, rabaty wypełnione, drzewka się wychylają ponad, można sobie wyobrazić jak kiedyś będzie i warzywnik świetny, a migawki z łąki urocze.

Dorota123 22:16, 28 maj 2018

Pięknie Konrad pokazał Wasz ogród Warzywnik masz wzorcowy, tylko naśladować. Ogród wygląda jak z katalogu, pięknie macie. Pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:26, 28 maj 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Sylwio, ogród wygląda przepięknie, a ile "smaczków" przybyło, nawet nie wiedziałam, że takie masz, są cudowne (ach, te miejsca dla owadów, altanki, ścieżynki, pawie i wiele, wiele innych)
Aguś te wszystkie smaczki przybyły nim w ogóle propozycję nagrania dostałam Nie na program kupowane
Ale się przydadzą jak znalazłDziękujemy
sylwia_slomc... 22:32, 28 maj 2018

laurowisnia napisał(a)
Dodała Ci skrzydeł wizyta programu Mai, tylko Tobie one niepotrzebne, sama już jedne masz, mocne.
Ogród się prezentuje bardzo dobrze, jest w nim tyle różności, rabaty wypełnione, drzewka się wychylają ponad, można sobie wyobrazić jak kiedyś będzie i warzywnik świetny, a migawki z łąki urocze.

Kondzio i A... piękne zdjęcia zrobili
Czy mi dodała skrzydeł..... raczej wymęczył mnie ten tydzień do nieprzytomności
Padam na nos, dopiero wróciłam Ogród przygotowany, pogoda współpracowała i nie współpracowała jednocześnie. To znaczy nie podlało z nieba, ale był czas wszystko skończyć Rośliny upałem umordowane, dopiero wieczorem ładnie wyglądają. Podlać jednorazowo mogę 1/5 ogrodu, czyli jakoś raz w tygodniu dostają pić wszystkie. To bardzo mało przy takiej suszy, pozwala im wegetować jedynie. Gdyby popadało wszystkie by się podniosły, a tak zobaczycie suchą trawę, bo nie podlewana ani razu, wody i czasu na nią brakuje
A to dopiero maj.....ale nie było gradu, ani wichury, tego się bałam najbardziej
sylwia_slomc... 22:35, 28 maj 2018

Dorota123 napisał(a)
Pięknie Konrad pokazał Wasz ogród Warzywnik masz wzorcowy, tylko naśladować. Ogród wygląda jak z katalogu, pięknie macie. Pozdrawiam

W realu Dorotko tak ładnie nie wygląda bo wszystko zmęczone upałami i susza okropną, takiej jeszcze i tak długo nigdy u nas nie było.
Nawet nie miałam czasu myśleć czy się denerwuję czy nie bo wieczorem padam na przysłowiowy pysk No i dobrze, że się dodatkowo nie stresowałam
Potraktuję Ich jak Gości Ogrodowiskowych.....do tej pory nikt nie narzekał....przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
Mala_Mi 22:04, 29 maj 2018

Cissza??? niemożliwe...
Bogdzia 22:11, 29 maj 2018

Pewnie ledwie zyje, gorąco dzis było a długo pewnie kręcili bo ogród wielki.
22:18, 29 maj 2018
Mala_Mi napisał(a)
Cissza??? niemożliwe...

to chyba pierwszy raz taka sytuacja ze goście w pierwszych rzedach czekaja na fotki ...a jej nie ma ...normalnie juz by było fefnaście stron ...a dzis posucha
Magleska 22:27, 29 maj 2018

Pewnie zmęczeni jesteście po takim dniu
Cierpliwie poczekam na fotki