Drzewka może kilka listków straciły podczas transportu, ale po za tym wszystko w porządku. Stoją i czekają na transport do jutra. eM jak przyjechał ze mną w nocy to oczy przecierał jak je w garażu zobaczył. Myślał, że to do nas
To coś co z kwiatu podobne do chabra, ale kwitnie teraz to Stokezja gładka.
Rutewki były, ja kupiłam 'Splendide White'. Hortensji też sporo było.
A zabij mnie nie pamiętam jak był ubrany, ale czarował nas równo
Ja byłam zapatrzona w rośliny, ale może dziewczyny pamiętają, albo czekaj spytam eMa. Em mówi, że nie.....ale nie wiem.
Witaj
Niezmiernie mi miło, że mój ogród skłonił Cię do tego by napisać takie słowa. Fajnie, że wracasz na O...
Tak wydaje mi się , ze o to samo miejsce Ci chodzi. Zmieniło się nie da się ukryć
Cieszy ogromnie. Twój wpis skłonił mnie do przeglądnięcia pierwszych stron wizytówki i powiem Ci sama nie wierzę, że nam się tak udało zmienić ten kawałek planetyOkazuje się, że kompletnie nie pamiętamy już tamtych czasów, a przecież to zaledwie kilka lat.
tak to miejsce wyglądało w 2014
a to 2015
Zaglądaj czasem ja też wpadnę do Ciebie w odwiedziny
Gosiu ja też trochę pospacerowałam dzisiaj z aparatem, a potem było sadzenie nakupionego dobra i muszę powiedzieć zaczynają się schody by miejsca wyszukać bo już właściwie zagospodarowane
Na pewno będę zaglądała do siebie na razie nie zapraszam bo mój wątek trochę stracił na aktualności - nie mam już tamtego ogrodu, ale może coś zacznę zmieniać w obecnym. W każdym razie u Ciebie będę bywała i szukała inspiracji
Aniu jesli tamtego ogrodu nie ma to zaloz nowy watek o obecnym. Ja bardzo lubilam do Twojego starego ohrodu zagladac wuec mysle ze i nowy by mi sie spodobal. Wroc
Ps. I daj znac gdzie jestes