Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

kamila66 20:35, 31 paź 2015

Sylwia
Prawdę mówiąc to w Twoim ogrodzie wpadłam na pomysł drewnianego chodnika, zainspirowana tymi trzema krążkami

Ps. piszę to drugi raz, kot przeszedł mi po klawiaturze i coś zrobił z postem mam nadzieję, że go usunął a nie gdzieś wysłał Też jest czarno biały ma przestawione ubarwienie
Katkak 20:49, 31 paź 2015

Ten kicio wygląda jakby miał oczy eyelinerem pomalowane . Sylwia, kiciowi trzeba było dać spokój, słoik miałaś malować .
Dominika11 20:51, 31 paź 2015

aaaaaaaa faktycznie
sylwia_slomc... 21:19, 31 paź 2015

kamila66 napisał(a)

Sylwia
Prawdę mówiąc to w Twoim ogrodzie wpadłam na pomysł drewnianego chodnika, zainspirowana tymi trzema krążkami

Ps. piszę to drugi raz, kot przeszedł mi po klawiaturze i coś zrobił z postem mam nadzieję, że go usunął a nie gdzieś wysłał Też jest czarno biały ma przestawione ubarwienie

Bardzo mi miło, że inspiruję u mnie w ogrodzie dużo ścieżek z plastrów i nawet schodki są, ale ciekawa jestem efektu u Ciebie bardzo
Pokazałam eMusiowi jak się zachowuje maż jak go żona o coś prosi.....ja nieraz czekam pół roku
Dominika11 21:20, 31 paź 2015

mój zawsze mówi - wpisz na listę
sylwia_slomc... 21:23, 31 paź 2015

Katkak napisał(a)
Ten kicio wygląda jakby miał oczy eyelinerem pomalowane . Sylwia, kiciowi trzeba było dać spokój, słoik miałaś malować .

Katka no jak ? czym? kiedy? Wczoraj cały dzień robiłam wiązanki i w pracy byłam . Robiłam z dzieciakami na zajęciach papierowe dynie A dziś od rana Polskę przemierzam, znicze palę i wiązanki roznoszęnawet byłam bliziutko bo przejazdem przez miejscowość Tarniny - "Chatka Baby Jagi" ale nawet jej nie pisałam bo czasu było zero i na minusieMoże innym razem
sylwia_slomc... 21:24, 31 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
aaaaaaaa faktycznie

Ale , że cooo?
sylwia_slomc... 21:25, 31 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
mój zawsze mówi - wpisz na listę

Na liście u mojego byłabym zawsze na szarym końcu bo On mało asertywny , a najłatwiej żonie odmówić nie
Dominika11 21:26, 31 paź 2015

dlatego ja się nigdy doczekać nie mogę
Katkak 21:26, 31 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Katka no jak ? czym? kiedy? Wczoraj cały dzień robiłam wiązanki i w pracy byłam . Robiłam z dzieciakami na zajęciach papierowe dynie A dziś od rana Polskę przemierzam, znicze palę i wiązanki roznoszęnawet byłam bliziutko bo przejazdem przez miejscowość Tarniny - "Chatka Baby Jagi" ale nawet jej nie pisałam bo czasu było zero i na minusieMoże innym razem

No coś Ty, żartowałam