Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Gardener27 18:40, 01 lis 2015

Dziś była ładna pogoda i niektórzy kierowcy poczuli się bardzo pewnie za kierownicami swych pojazdów Bilans jest jeszcze gorszy niż w tamtym roku, dużo niestety zginęło osób
Trzeba mieć oczy dookoła głowy podczas takich świąt a przede wszystkim wyobraźnię Dobrze że tylko strachu się najadłaś i nic się nie stało
sylwia_slomc... 18:46, 01 lis 2015

A takie kwiatuchy były w moim domu w przelocie.....sama robiłam z tego co miałam, a wyczynem było kupno kwiatków w cenie 15 gr za szt.....uważam , ze jak na taki materiał wyszło nieźle........ nie jestem skąpa i nie żałowałam na kwiaty ,ale mamy groby na 5 cmentarzach na 4- rech po 7-9 a na 5-tym aż 12, a na każdym chcieliśmy zapalić znicz i położyć kwiatka

sylwia_slomc... 18:50, 01 lis 2015

takie kupiłam żywe

a do tej kwiatki kupiła mama

sylwia_slomc... 18:51, 01 lis 2015

Gardener27 napisał(a)
Dziś była ładna pogoda i niektórzy kierowcy poczuli się bardzo pewnie za kierownicami swych pojazdów Bilans jest jeszcze gorszy niż w tamtym roku, dużo niestety zginęło osób
Trzeba mieć oczy dookoła głowy podczas takich świąt a przede wszystkim wyobraźnię Dobrze że tylko strachu się najadłaś i nic się nie stało

Widzę Przemo , że ty z tych wyjątków jesteś i bronisz honoru płci
MirellaB 18:54, 01 lis 2015

Bardzo ładne te bukieciki A te kwiaty na drodze to Wasze?
Bogdzia 18:55, 01 lis 2015

Sylwia faceci to wieczne dzieci i tak trzeba ich traktowac do końca zycia.No może tylko z wiekiem więcej siły mają od dzieci i to trzeba wykorzystac. Mój też bardziej martwi sie przegranymi meczami w tv niz domowymi problemami , ale ze dzieci juz odchowane to przestało mnie to denerwowac.
Wiazanki piękne ale pracy Ci nie brakowało.
19:16, 01 lis 2015
ja właśnie wróciłam z 2 dniowego objazdu Polski ...masakra co jest na drogach ...60 % kierowców to ci co nie umieją jeżdzić(jeżdza tylko od święta) ...jazda pod prąd to norma .......bo nie patrzą na nowo postawione znaki

jeden osobnik przeszedł samego siebie jak się zatrzymał na dwupasmówce w Krakowie na pasie szybkim lewym ..i stał ..a na niego rozpędzone auta i pisk opon....Kwitek-Factory zaraz za wiaduktem co się zjeżdza z autostrady do miasta ...nie do wiary

o pieszych przebiegajacych gdziekolwiek to już nawet nie wspominam.....samobójcy

wczoraj i dziś po drogach jeździli ludzie z kompletnym brakiem wyobraźni i galopującą głupotą!!! ...bardzo to jest smutne
sylwia_slomc... 20:48, 01 lis 2015

Ponieważ ten dzień dzisiejszy upamiętnia naszych zmarłych , a moje adopcyjne dzieci są sierotami to pomyślałam , że gdyby ktoś chciał ratować od głodu i śmierci głodowej konkretne dziecko, znać je z imienia nazwiska, listów i fotografii to może zaglądnąć tu......to takie proste
http://dzieciafryki.com/warto-wyjsc-poza-egoizm/
sylwia_slomc... 20:49, 01 lis 2015

MirellaB napisał(a)
Bardzo ładne te bukieciki A te kwiaty na drodze to Wasze?

Mirellka ja nie hoduję chryzantem, ale wielu moich sąsiadów owszem
sylwia_slomc... 20:53, 01 lis 2015

Bogdzia napisał(a)
Sylwia faceci to wieczne dzieci i tak trzeba ich traktowac do końca zycia.No może tylko z wiekiem więcej siły mają od dzieci i to trzeba wykorzystac. Mój też bardziej martwi sie przegranymi meczami w tv niz domowymi problemami , ale ze dzieci juz odchowane to przestało mnie to denerwowac.
Wiazanki piękne ale pracy Ci nie brakowało.

Bogdzia dobrze, ze dzieci już mam nie małe, ale widzisz nawet teraz trzeba czuwać , kobiety jednak są bardziej przewidujące Wiązanki i kwiaty już na grobach. Miałam się wybrać na wieczorny spacer po cmentarzu bo teraz tam pięknie, ale tak mnie głowa rozbolała, że się wzięłam za pakowanie paczek dla moich dziewczynek