Już posadzone! Ślicznie wyglądają, a ziemią to się zachwycałam. Szkoda, że nie zrobiłam porównania, bo różniły się kolorem. Na Twoją korzyść oczywiście.
Dzisiejszy totalny spontan.. wiśnia piłkowana Amanogawa. Pewnie pójdzie w miejsce tej kosodrzewiny.. a tuje wymienie na cisy. zastanawiam się co w nogi jej posadzić.. fajny okaz, bardzo wysoki, prościutki tylko teraz musi puscić gałązki co byście mi doradziły? po prawej stronie tymczasowo mam rozplenice moudry( o ile przeżyła zimę,) i anabelki ( tez tymczasowo)
Kasya w Zakręcie jest takie centrum ogrodnicze aura( za stara miłosną) ten okaz ma z 2 m jak nie więcej a kosztował tylko 59zł fakt ,że nie ma gałęzi dużo.. mają jeszcze kilka sztuk z tego co widziałam.. zastanawialismy się, ale dwie to za mało( znaczy się nieładnie tak) a na 3 miejsca nie ma niestety..
Dzisiaj bez fotek, w koncu mnie choróbsko opuszcza po 2 tyg i serii antybiotyków:/ wracam do świata zywych..zarzekałam się,że nie chce kulek w ogrodzie i czerwonego hehe..
no to ogłaszam wszem i wobec, że kulki będą bukszpanowe hehe i czerwony w postaci berberysów bagatelle..
to wina ogrodowiska