Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Psiamama 09:03, 26 cze 2016

Ania ale lubię zdjęcia zakupów a Twoje to jest zawsze wypas. Czy w tej szkółce mieli też ambrowca wąskokolumnowego, widziałaś może? Też poproszę o adres
Zana 09:32, 26 cze 2016

Ania, ale super zakupy. Jak ja Ci zazdroszczę, że Ty taka planowa jesteś! Ja do tej pory nie wiem, nie mogę się zdecydować z czego zieloną ścianę pod płotem zrobić. Ty to co najważniejsze masz już za sobą. Ambrowca świetne! Brunnera piękna, one bardzo duże kępy tworzą. Moje mają ok. 60 - 70 cm średnicy. Hakone docelowo też ogromne są, może jednak ta ilość Ci wystarczy. Nie dziwię się zakupom w upał. Ja wczoraj trawy posadziłam, zlałam wodą porządnie, muszą dać radę.
anbu 09:43, 26 cze 2016

Monia, Marzenko, Aniu, Kasiu, Aguś dzięki

Marta o tego pina Ci zapewne chodzi
Też mnie rozwaił, hi hi

Anulko plan to podstawa
Brunera mnie zszokowała pozytywnie To samo miodunki, na zdjęciach niepozorne a w rzeczywistości mają śliczne, duże, nakrapiane listki
Nie wiem czy mi wystarczy trawek? Ja rozstawiam doniczki co 45-50 cm i liczę ile potrzeba Dzielić nic nie mam zamiaru, nie mam cierpliwości - ja kcem mieć już i koniec
Teraz muszę znaleźć buksy na dolną kaskadę, wszędzie są kopane :/ Muszę lepiej szukać
lindsay80 09:57, 26 cze 2016

anbu napisał(a)
to samo miodunki, na zdjęciach niepozorne a w rzeczywistości mają śliczne, duże, nakrapiane listki

Aniu, nie wiem, jaka odmiana miodunek Ci się spodobała, ja mam dorodne krzaki mogę się podzielić, bo one bardzo łatwo się mnoza, wkleje Ci fotkę dzisiaj.
jolanka 09:58, 26 cze 2016

anbu napisał(a)

[b]Joluś
gdzie zgłupiałaś i jak No upał straszny a u nas dziś rano przeszła ulewa, super równa, 20-sto minutowa Myślałam, że po tym deszczu zapewne już tak gorąco nie będzie ale się myliłam :/ Ale roślinki przynajmniej troszkę ochłody o 5 rano dostały

U nas ulewa może być dzisiaj, przetargałam wszystkie zakupy za dom do cienia, bo na pewno by nie przeżyły - temp. 38 a gdzie do południa jeszcze
Wyjść się przed dom nie da, bo patelnia, normalnie mecz chyba po raz drugi obejrzę

Jak tak dalej pójdzie to matę zacieniającą trzeba będzie założyć.
anbu 10:20, 26 cze 2016

Edytko wklejaj
Joluś ulewa mówisz ?
A u nas teraz ulewa suuuuper z nad Ostrawy przyszła Ja jestem zachwycona

Ale leje

RADAR

jolanka 10:40, 26 cze 2016

O kurcze Deszczyk zapraszam ale wiaterek niech spada
anbu 10:45, 26 cze 2016

Jolu ja też nie cierpię wiatru :/ Na zdjęciach wygląda nieciekawie, ale ten wiatr wcale nie był mocny

Alllleee popadło Studnia pełna, rośliny podlane, ziemia miękka - yuuuppiiii
Kto następny w kolejce widać na radarze
Toszka 10:53, 26 cze 2016

a u nas leje...
żar z nieba i nie ma czym oddychać
jolanka 10:54, 26 cze 2016

Toszka napisał(a)
a u nas leje...
żar z nieba i nie ma czym oddychać

Gdzie leje pod W-wą