Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Kawa 09:52, 24 cze 2016

Toszko piękne te przetaczniki masz
jazzy 10:05, 24 cze 2016

O, widzę rabaty Ciekawa jestem jakie masz pomysły na ich uzupełnienie
Moja wiśniowa od dwóch lat nie zrobiona, ale co tam Zrobi się kiedyś, za to jak cieszą wiśnie, które pięknie przyrosly. Twoje za rok już będą wielkie
kasja83 13:20, 24 cze 2016

Dziewczyno jaki Ty masz porządeczek na tych rabatach!!Muszę mojego eMa do Ciebie zaciągnąć i go jakoś zmotywować, bo u nas marnie z robotą.
Makusia 22:11, 24 cze 2016

Aniu obfoć mi te choiny z bliska i z daleka- ślicznie Cię proszę. ...
MirellaB 03:19, 25 cze 2016

A ja żałuję, że maty nie rozłożyłam
Chwasty mnie dobijają, nie wyrabiam z pieleniem. Duża warstwa kory, ani kamyczka chwastów nie powstrzymuje.
Matę mam tylko przy berberysach i zielska tam mniej.

Dajesz już się skusić na coś kwitnącego?
Wiola 07:24, 25 cze 2016

anbu napisał(a)
Wiolu moje wiśnie są szczepione na wysokości 2,3 Ja je uwielbiam, bo to takie zgrabne pomponiki/kuleczki

Asiu

Dziekuje Aniu

Ja u siebie pokazalam foty takich dorodnych umberek ktore sa nisko szczepione, piekne zresztą. Caly czas sie zastanawiam jak one będą funkcjonowac na wysokosci pow 2 metry.... Bo te kulki ogrone rosną. No nic, pożyjemy, zobaczymy.

A coz ci roze uczynily zes tak na nie ostra ?
anbu 12:18, 25 cze 2016

Dzięki wszystkim

Wiolu róże to dla mnie kłębowisko i chaos :/ Ja lubię poukładane wszystko mieć bardzo, bardzo, bardzo...

Mirellko no dziwne, że Ci gruba warstwa kory przerasta :/
Powiem szczerze, że się z czymś takim jeszcze nie spotkałam. Jak mieliśmy stare nasadzenia i była grubo wysypana kora to nigdy nie mieliśmy z tym problemów. Dlatego cieszę się, że mam już pewne rzeczy zabezpieczone/rośliny zasypane Wczoraj po pracy pierwszy raz od jakiegoś czasu nie musiałam iść pielić, tylko sobie na spokojnie cisy czyściłam Luz, w końcu luz
Mirellko skuszę się na kwitnące, Toszka mi tu fajne rośliny zapodaje i wciąga mnie to troszkę Mam nadzieję, że nie wyjdzie bałagan i chaos

Zdjęcia dla Marty
Moje choiny nie powinny być dla Ciebie wzorem Marto. Moje co dopiero posadzone Toszka fajne zdjęcia Ci zapodała, jak może wyglądać żywopłot z choiny w przyszłości. Zobacz u MAD, dla mnie super

anbu 12:24, 25 cze 2016

A teraz to co Tygryski lubią najbardziej ZAKUPY

Byłam dziś w naprawdę fajnej szkółce. Mieli wszystko to co na O jest polecane - więc raj po prostu

W końcu kupiłam Ambrowce gumball 2 sztuki szczepione na wysokości 2,5 m. Dla mnie cud, miód i orzeszki Tym bardziej taki cud, że długo ich poszukiwałam a tu taka niespodzianka ... tuż za rogiem

AsiaK_Z 12:27, 25 cze 2016

Zakupy ŁAŁ bardzo ładne okazy
Toszka 12:35, 25 cze 2016

no to masz już chłopaków w domu

a co to jest po lewej stronie?