Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Wendy79 17:16, 02 lut 2017

Aniu pytałaś w Malutkim pod lasem o jeżówki... Ja siałam je na początku czerwca, do ziemi do siewu specjalnej, potem wysadzałam w sierpniu do ogrodu. Tych zwykłych różowych wyszła masa, części się pozbyłam, bo nie miałam ich gdzie wsadzić. Te białe wzeszły trochę gorzej. Część różowych zakwitła jeszcze w tym samym roku jesienią. Mam nadzieję, że Ci trochę pomogłam
anbu 17:30, 02 lut 2017

Amelko dosypało...ech

Agnieszko
super, że piszesz o jeżówkach Nawet nie wiedziałam, że jest ziemia specjalna do wysiewów Ja chcę te zwykłe, różowe Ogarnę się tu i lecę w odwiedzinki do Cię
Dziękuję
Ludwika 00:13, 03 lut 2017

Cześć Aniu, przyszłam się przywitać po długiej nieobecności Nadrobiłam zaległości u Ciebie od sierpnia. Piękne te Miśki sadziliście! i zdjęcia zimowe i z gór też super! No ale ja razem z Tobą staję na palcach licząc, że już na horyzoncie zozbaczę gdzieś wiosnę... Pozdrówki!
beata_m 08:20, 03 lut 2017

oooo kurcze!!!!!!!!!! Ale dosypało! U nas padał w nocy ... ale deszcz! Pozrawiam Aniu.... wiem, że nie lubisz tego białego ale ogród jest wtedy magiczny
AniMa 09:32, 03 lut 2017

No białe g... tak, ale przyznasz, że ogród pięknie pod nim wygląda
Tych kopców współczuję...
eMowi zawsze można powiedzieć, że jak nie założy drabinek to co roku wymiana roślinek i kopanie go czeka....może to zmobilizuje
kasja83 12:36, 03 lut 2017

anbu napisał(a)
[b]

Zawaliło nas śniegiem. Czujemy się jakbyśmy mieszkali w małym domku w Karkonoszach Dziś łopatą odkopywałam cisy i buksy na froncie. Są bardzo zasypane. Jak któremuś się coś stanie to mój Em zginie, za brak drabinek na dachu, których założenia konsekwentnie odmawia wrr..
Tak wygląda mój front :/ Masakra jakaś. Jak na złość, ostatnie 5 lat nie było zimy i akurat wtedy kiedy zachciało nam się ogródka zawaliło nas tym białym gooownem

U mnie podobnie-choć na mniejszą skalę-jest jakby odwliż,więc chcę ruszyć łopatą i pozbyć się części śniegu-bo mam wrażenie, że będzie topniał do maja.
Domek w Karkonoszach....dobre
amelia_b 12:43, 03 lut 2017

U nas też odwilż
Margerytka40 12:47, 03 lut 2017

Aniu u mnie widoki podobne już od miesiąca chyba . Wczoraj też padało ale później stopniało to co świeże . Natomiast stara warstwa twarda i zmrożona. Ostatnio skrobałam to dziadostwo bo chciałam przysypać doniczki z młodymi hortensjami które trzymam w szklarni .
gosika67 19:58, 03 lut 2017

Witaj odwiedzam cię u nas zero śniegu, rano -2 stopnie, też przymarznięte chodniki,ale podobno ma być jeszcze większy mróz.Niech to minie, oby do wiosny.
makadamia 09:28, 06 lut 2017

Gdzie nie wejdę, tam narzekania na śnieg.

Ludzie, przecież luty dopiero się zaczął!
A śnieg jest dobry - suszy nie będzie