Mi ttż się MUR podobajetchyba, jak Syla, wybuduję sobie nowe ogrodzenie na nowej działce, ale mam jeszcze właściwie szansę na starej-od frontu mogę, zamiast siatki co ja teraz porasta winobluszcz!
Dziękuje Joku nie ma na etykiecie żadnych takich informacji .Tylko,że towar ze szkółki Niemieckiej
Nagrobkowa odmiana czy z grupy bogactwa i obfitości Joku ...?))
Joku chciałam coś znaleźć ,ale nawet jednego zdjęcia nie mogę tego bluszcza .Za to natrafiłam na ogólną wiedzę o tym pnączu ...Może to taki pospolity bluszcz i już Bardziej chciałam wiedzieć jakiej wielkośli ma liście czy takie jak są to tyle,czy jednak będzie miał i większe okazy
Dziękuję An-tre pięknie .No to się przekonamy co za wielkoluda zakupiłam ...Pisać sobie na etykiecie mogą nie ...? Jutro zrobię zdjęcie temu "monstrum"))
I zobaczmy czy są takie jak na przykładowych obrazach
Miał pełzać po ziemi ,ale widzę ,że jak Irlandię obrosło to nie będzie grzecznie rósł na mojej ziemi Może połechce okno teściowej albo sąsiadek obok...? Jest podobny,ale jeszcze się nie przyjrzałam tak dokładnie,złapałam samotnika w obim i postawiłam na dworze Jutro zobaczę czy nie usycha z pragnienia to jakiś profil mu zrobię na tle budynku