Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

monteverde 22:00, 07 lis 2011

Kasiu na okrywanie jeszcze masz czas, powinno się okrywać po pierwszych mrozach, a co do przesadzania, siedzę właśnie w O., w starym ogrodzie wsadzam, przesadzam , podlewam od 3 dni, oczywiście obcymi rękoma, myślę ,że możesz
an_tre 22:00, 07 lis 2011

W/ zaleceń Danusi na okrywanie jest jeszcze nie pora, za ciepło, przesadzać i sadzić jeszcze można
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 22:03, 07 lis 2011

an_tre napisał(a)
Kasiu wiele się u ciebie dzieje lubię tu wpadać i śledzić co nowego na budowie jestem pod wrażeniem i mój M też, bo często pokazuję mu nowe fotki z twojej działki

Jesteście Kochani! dzięki Wam za to prawdę mówiąc, wolałabym pokazywać fotki już z urządzania ogrodu, ......ale to za jakiś czas )) mam nadzieję )))
ja ostatnio w takim wirze, że dzisiaj dopadł mnie zły nastrój, chyba ze zmęczenia....
KasiaWB 22:05, 07 lis 2011

monteverde napisał(a)
Kasiu na okrywanie jeszcze masz czas, powinno się okrywać po pierwszych mrozach, a co do przesadzania, siedzę właśnie w O., w starym ogrodzie wsadzam, przesadzam , podlewam od 3 dni, oczywiście obcymi rękoma, myślę ,że możesz

O dzięki za radę u mnie już przymrozki były... trochę straciły na zieloności te moje bukszpany, więc sądziłam, że może to już czas... wszystko tak markotnie wygląda

Dużo, dużo zdrowia Aniu! ... żeby oczywiście można było to tango wytańczyć
KasiaWB 22:07, 07 lis 2011

an_tre napisał(a)
W/ zaleceń Danusi na okrywanie jest jeszcze nie pora, za ciepło, przesadzać i sadzić jeszcze można

O, i Tobie też dzięki dobra kobieto zatem nie okrywam, ale może w weekend coś poprzesadzam
ell 22:07, 07 lis 2011

Projekt bardzo fajny - nie oklepany. Te cegiełki i drewno komponują się świetnie. Będę kibicować i podglądać.
an_tre 22:08, 07 lis 2011

Jeśli możesz to przesadzaj , nie czekaj soboty, zbliżają się przymrozki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 22:10, 07 lis 2011

Kasiu nóg nie połamałam
KasiaWB 22:13, 07 lis 2011

ell napisał(a)
Projekt bardzo fajny - nie oklepany. Te cegiełki i drewno komponują się świetnie. Będę kibicować i podglądać.

dzięki Ell cegiełki w większości zniknął, zostaną tylko w niektórych miejscach, a drewna w ogóle nie będzie generalnie elewacja zmieni swój wygląd i styl takie przynajmniej jest założenie, a co z tego wyjdzie - ocenicie.... kiedyś )
ell 22:17, 07 lis 2011

Ale zostawisz choć troszeczkę tego drewienka i cegiełek ?