Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

malwes 10:25, 01 cze 2012

Kasiu, przeczytałam wątek od początku i nadziwić się nie mogę jak bardzo widać zmiany w sumie w tak niedługim czasie. Tu pierwsze siatki, sprzątanie, czyszczenie - i teraz ten zakątek, który wyszedł Ci cudnie.
A inspiracja lewka - REWELACJA.......!
Milka 12:54, 01 cze 2012

KasiaWB napisał(a)
A oto nasza mała pomocnica Aleksandra

Małą Ola super, teraz ma chyba skończone w marcu 2 latka juz łatwiej, ale pokocha ogród
jotka 12:58, 01 cze 2012

Nie wiem co bardziej podziwiać - śliczny zakątek czy małą pomocnicę

pozdrawiam
KasiaWB 16:41, 01 cze 2012

Netka napisał(a)
Wpadłam Kasiu z rewizytą Pięknie jest u Ciebie Rabata z hostami i żurawkami boska i te piwonie i irysy wszystko super wygląda pozdrowionka

Cześć Agatka dziękuję,miło mi że mnie odwiedziłaś rabaty z hostami i żurawkami już nie ma, ale kiedyś jeszcze wróci
Piwonie i te najwyższe irysy darowane od Rodziców bardzo lubię zapach piwonii, a irysy uwielbiam za ich malowniczość
Pozdrawiam
KasiaWB 16:43, 01 cze 2012

popcarol napisał(a)
Kasiu cudnie u Ciebie! Piekne widoki nam serwujesz Wracam ogladac. Pozdrawiam!!
Karolina

Dzięki Karolina naprawdę bardzo mi miło, że się podoba, bo to tylko narazie taki mały kawałek i dość skromny u Ciebie jestem na bieżąco
Pozdrawiam
KasiaWB 16:51, 01 cze 2012

irena_milek napisał(a)
I nie mówiłam, ten zakątek klimatyczny i mimo, że mamy różne ogrody, to miejsce zachwyca

irena_milek napisał(a)

A oto nasza mała pomocnica Aleksandra

Małą Ola super, teraz ma chyba skończone w marcu 2 latka juz łatwiej, ale pokocha ogród

Irenko, dzięki za odwiedziny w tak skromnym moim wątku, ale postaram się aby w przyszłości powstał ładny ogródek
Olunia - dokładnie, w marcu skończyła 2 latka czy łatwiej? )) i tak i nie ) jest osóbką bardzo energetyczną, a kocha ogród tzn. wącha kwiatki poprzez zrywanie, lubi przekopywać oraz zbiera z zapałem dmuchawce ))) jest poprostu cudowna mam nadzieję, że pasja ogrodnicza będzie się w niej rozwijać
Pozdrawiam serdecznie!

Milka 16:54, 01 cze 2012

Tego ci życzę ona ma teraz najfajniejszy wiek, bo jest komunikacja
moja wnusia Gabi, też dmucha mlecze, niestety babcia uczyła i teraz u mnie wszystkie kwiatki chce zrywać, ale rozumna jest i się szybko uczy

A ogród powstanie, bo czy chcesz czy nie rośliny jak dzieci szybko rosną
KasiaWB 16:57, 01 cze 2012

jotka napisał(a)
Nie wiem co bardziej podziwiać - śliczny zakątek czy małą pomocnicę

pozdrawiam

Jotka, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, które dodają otuchy w chwilach zwątpienia, szczególnie ogrodniczego w zasadzie zakątek jest dla naszej córci, chociaż dla nas oczywiście też właśnie mimo,że rozpoczeliśmy budowę to chcemy mieć kawałek zielonej trawki i rabat, aby dziecko mogło się bawić czy posiedzieć na kocyku na świeżym powietrzu a co najwazniejsze możemy tam siedzieć ile chcemy, nie muszę nikogo pytać czy mogę i nie jesteśmy niczym w zasadzie ograniczeni i to jest piękne
Pozdrawiam ciepło, w ten pochmurny i deszczowy dzień
KasiaWB 17:06, 01 cze 2012

irena_milek napisał)
Tego ci życzę ona ma teraz najfajniejszy wiek, bo jest komunikacja
moja wnusia Gabi, też dmucha mlecze, niestety babcia uczyła i teraz u mnie wszystkie kwiatki chce zrywać, ale rozumna jest i się szybko uczy

A ogród powstanie, bo czy chcesz czy nie rośliny jak dzieci szybko rosną

komunikacja to rzeczywiście duży plus, aczkolwiek różnie jest z realizacją tego o co proszę ) jest temperamentna i rozgadana )
Twoja Gabi cudna maluchy to wielkie słodziaki a jakie teksty potrafią wstawiać, co? )

KasiaWB 17:17, 01 cze 2012

malwes napisał(a)
Kasiu, przeczytałam wątek od początku i nadziwić się nie mogę jak bardzo widać zmiany w sumie w tak niedługim czasie. Tu pierwsze siatki, sprzątanie, czyszczenie - i teraz ten zakątek, który wyszedł Ci cudnie.
A inspiracja lewka - REWELACJA.......!

Gosia witaj
przede wszystkim gratuluję wytrwałości w czytaniu wątku ) nie wiem czy sama dałabym radę ))) szczególnie, że to dopiero moje pierwsze podrygi ogrodnicze i nie ma co pokazywać, narazie to taka kronika ) a zakątek, a w zasadzie narożnik to narazie największe moje osiągnięcie ) wygląda zdecydowanie lepiej niż wcześniej ) ale jeszcze do doskonałości mu daleko choć swój wygląd zawdzięcza oczywiście Ogrodowisku bo w innym razie zmian by nie było pewnie
Inspiracja uwieczniona przez mojego M. wiedział doskonale, że to żurawki ) dobrze
Pozdrowionka