Eliza - jak widzisz już się wszyscy wypowiedzieli nt. skrzypu ja póki co wypróbuję sposób Kryni, która pokazała u mnie efekty. Będę pryskać lub pędzelkować Starane
Hej Karola,pisałam po 3 zł wlaśnie dlatego kupiłam i jeszcze drugie tyle bo ja wiem już, że chcę, a jak pisałam za cenę tylu sztuk mogłabym kupić przy dobrych wiatrach no 3 sztuki ) na większe też polowałam, ale trudno o nie w atrakcyjnej cenie.
Pozdrawiam
hmmmm a ja tak sobie myślę, że to wszystko zależy jak sie chcesz bawić w tymi cisami, bo póki co myslę że są na tyle małe że w doniczkach mają jeszcze miejsce, trzeba by tylko przed zimą jakoś zabezpieczyć a na wiosnę mogłabyś przesadzić w coś większego, znaczy większe doniczki .... a jak nie chcesz zawracać sobie nimi głowy to wysadź do ziemi, żeby w miarę luźno rosły i później z wykopaniem nie będzie problemu
dziękuję za linka i info u mnie jesteś niezastąpiona!
nie chcę sobie zawracać głowy - do ziemi
Proszę bardzo, nie ma za co, cieszę się, że mogłam pomóc Pozdrawiam!
Witaj Kasiu
Do tej pory przyglądałam się "z ukrycia" Twoim ogrodowym poczynaniom i podziwiałam zmiany zachodzące w Twoim ogrodzie, ale dzisiaj postanowiłam się ujawnić Mam pytanie (oczywiście jeżeli to nie tajemnica) gdzie można kupić takie cisy? Mieszkam w Lublinie, może to gdzieś niedaleko? Swoje cisy kupowałam na allegro, bo było taniej niż w centrach ogrodniczych. Na Twoich zdjęciach widać też było jakieś fajne sosny Pozdrawiam serdecznie, Gosia
cześć Gosia fajnie, że się ujawniłaś mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś oglądając wątek )
a gdzie Twój wątek? jak nie masz, to koniecznie załóż namawiam
Oczywiście, że nie tajemnica można kupić w Lublinie jak chcesz to na PW podam numer i adres. Ludzie od lat hodują głównie iglaki np. jako pierwsi w Polsce wprowadzili choinę kanadyjską są to rośliny z nasion. Kończą już z uprawą, bo nie mają siły. Mają różne różności ) myślę, że coś wybierzesz ja w tym tygodniu jadę znowu po cisy, które nie zmieściły się nam ostatnim kursem wciąż dumam nad choinami, chciałabym, ale nie mam narazie gdzie sadzić, dosłownie!
Kasia, ale fantastyczny zakup cisow Ilosc tez niezla
Co do skrzypu roundap na skrzyp nie dziala.
Dzięki Boćku! zawsze się uśmiecham jak widzę Twoje wpisy
Ja planuję użyć Starane bo mam i Kryniafu poleciła i ma efekty Roundap tez mam, ale używam go na co innego )
Co do skrzypu pisalam juz u Ani ASC, skrzypa uciac i pomalowac Starane+Bofix. Ja sie pozbylam tym sposobem calej kolonii w newralgicznym miejscu. Po samym starane potrafia niestety odbic po jakims czasie, czesto ze zdwojona sila. To uciecie jest bardzo istotne. Satysfakcja gwarantowana lub zwrot pieniedzy