Kasiu...zakupy hurtowe..... ale w końcu jak sie che zroibć żywopłocik czy ekranik...to co to jest 80 sadzonek Cis jest fajny i bardzo mi się podoba....tylko tak wolno rośnie...... a ekran chce się mieć od razu wysoki do nieba ....
Pędzelkowanie nie jest straszne , bo wystarczy tylko kapnać na zielsko....
Właśnie Aniu, co to jest 80 sadzonek ) w sumie mam już 140, a jeszcze trochę zostało w poczekalni wolno rośnie to fakt, chociaż sadzonki kupione w ubiegłym roku podwoiły swoją wysokość i objętość również, mam nadzieję, że jak przyjdzie czas na sadzenie na miejsce docelowe będą już o wiele większe narazie to przechowalnia. Jedna duża sadzonka sporo kosztuje, wieć będę się podpierać tymi mniejszymi. Kiedyś w końcu urosną do nieba )
To jak mówisz z tym pędzelkowaniem? wystarczy kapnąć na roślinę? w jednym miejscu i już? czy trzeba mniejwięcej całość namaścić?
ja poproszę jaśniej co do fragmentu "Starane+Bofix" tzn, że mam mieszankę zrobić wybuchową i tym malować?
A na perz też to działa ???
kurcze... nie wiem trzeba Boćka zapytać
Starane działa tylko na dwuliscienne, a perz jest jednoliscienny....... dlatego ja robię mieszankę....... wtedy maluję wszystko bez zastanowienia.......
Kasiu - będę bardzo wdzięczna za namiary na PW . Wątku na razie nie mam, może kiedyś się odważę pokazać, jak zakładam swój wymarzony ogród na kawałku pola. O miejsce dla roślin ciągle walczę z perzem, ale się nie poddam