Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

justine17 20:47, 22 sie 2012

Witam,dziękuję za wizytę i cenne rady.Przejżałam Twój wątek.Ogród piękny i bardzo miło Tu u Ciebie w wątku ,będę zaglądać.
anieszka 20:51, 22 sie 2012

KasiaWB napisał(a)
ja poproszę jaśniej co do fragmentu "Starane+Bofix" tzn, że mam mieszankę zrobić wybuchową i tym malować?

A na perz też to działa ???
KasiaWB 21:05, 22 sie 2012

justine17 napisał(a)
Witam,dziękuję za wizytę i cenne rady.Przejżałam Twój wątek.Ogród piękny i bardzo miło Tu u Ciebie w wątku ,będę zaglądać.

Iza, nie ma za co, jeśli tylko pomogłam to naprawdę się cieszę.Zapraszam jakby co Poprostu rozumiem doskonale te początki bo sama jestem na początku tej przygody, choć to już 1,5 roku z ogrodowiskiem Oj gdybym ja trafiła na Ogrodowisko w 2010 a nie dopiero w 2011 to wszystko zrobiłabym zupelnie inaczej od początku, chociaż ten rok dał mi wiele, co chyba widać po nowej rabacie wiele poprawiłam i zmieniłam )) bardzo dużo staram się czytać i oglądać, przez co się uczę. Narazie mam zielony zakątek, a ogród będzie w przyszłości, a póki co ciągle powstaje w mojej głowie, a czasem nawet na papierze coś tam sobie rysuję robię różne nasadzenia tylko w jednym miejscu, obserwuję co się u mnie sprawdza i mam nadzieję, że kiedyś będzie naprawdę pięknie wszystko co już wiem wykorzystam przy zakładaniu ogrodu na dalszej części działki, no ale to w przyszłości.
Pozdrawiam i zapraszam
KasiaWB 21:06, 22 sie 2012

anieszka napisał(a)

ja poproszę jaśniej co do fragmentu "Starane+Bofix" tzn, że mam mieszankę zrobić wybuchową i tym malować?

A na perz też to działa ???

kurcze... nie wiem trzeba Boćka zapytać
ana_art 21:16, 22 sie 2012

hi jakie fajne 'zakupki' ciski sliczniutkie, ile za nie płaciłaś? mamdo obsadzenia drugą strone gazonów...
KasiaWB 21:17, 22 sie 2012

ana_art napisał(a)
hi jakie fajne 'zakupki' ciski sliczniutkie, ile za nie płaciłaś? mamdo obsadzenia drugą strone gazonów...

3 zł
GosiaM 22:28, 22 sie 2012

Kasiu - będę bardzo wdzięczna za namiary na PW . Wątku na razie nie mam, może kiedyś się odważę pokazać, jak zakładam swój wymarzony ogród na kawałku pola. O miejsce dla roślin ciągle walczę z perzem, ale się nie poddam
kaisog1 22:28, 22 sie 2012

Kaśka normalnie padnę z tymi Twoimi okazjami...... przecież ja bym chyba z 200 sztukami wróciła!
an_tre 22:30, 22 sie 2012

kaisog1 napisał(a)
Kaśka normalnie padnę z tymi Twoimi okazjami...... przecież ja bym chyba z 200 sztukami wróciła!
Gosiu ale nam się ta Kaśka rozszalała, prawda? pędzi z zakupami niczym Syla oj będzie się działo
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anieszka 22:33, 22 sie 2012

kaisog1 napisał(a)