Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

hanka_andrus 20:20, 09 sty 2013

Kasiulek! Za odwiedziny u mnie dziękuję! Nie masz kwiatków,bo zimno?To wstawię Tobie moją gołą żabkę ....z Hortulusa....na rozweselenie!
KasiaWB 20:26, 09 sty 2013

Haniu !!! toż to złota, wesoła żabka na szczęście a nawet dwie żaby w bogactwie kwiecia bardzo się cieszę dziękuję za wizytę i dary Pozdrawiam serdecznie!
Joku 20:45, 09 sty 2013

Kasiu przesyłam pozdrowienia i uśmiech
KasiaWB 21:10, 09 sty 2013

Joku napisał(a)
Kasiu przesyłam pozdrowienia i uśmiech

Dziękuję Jolu! ściskam serdecznie!
gierczusia 08:24, 10 sty 2013

KasiaWB napisał(a)

Witaj Kasiu przyszłam zaglądnąć do Osóbki , która lubi się szwędać nocą w pidżamce po obcych ogrodach ... ... Bardzo mi się to podobało , gdzieś przeczytałam taki Twój post... zdaje się , dobrze trafiłam ??? ... Może się w trakcie tych nocnych spacerków zaziębiłas ??? A tak serio ... Bardzo mi się spodobało Twoje poczucie humoru ... Zdróweczka życzę

witaj Ela! miło mi Ciebie gościć w pidżamce też można śmiało do mnie wpadać )) obecnie (od urodzenia dziecka) należę przede wszystkim do sówek ) wieczorem i nocą najlepiej mi się pracuje, bo wszyscy śpią, nikt nie dzwoni, jest spokojnie i cicho ) w przerwach w pracy można odwiedzać na spokojnie forumowe ogrody i nadrabiać zaległości w pędzących wątkach ) choć szwędanie się zimą po ogrodach w pidżamie może nie wyjść na zdrowie ))
Dziękuję za wizytę i serdecznie pozdrawiam!
Kasiu ja to doskonale znam ... Ta bloga chwilka spokoju , wyłącznie dla siebie achhhh ... Mój syn ma wprawdzie już 12 lat , ale ja i tak jestem nocnym Markiem więc kwestia piżamy jest mi znana doskonale ... Piękne przekształcasz Twój ogród . .. Może kiedyś kawę w tych piźamach wypijemy pozdrawiam gorąco
anna_studio 08:57, 10 sty 2013

Pozdrawiam Kasiu...
justi 17:47, 10 sty 2013

Oj i Ty Kasiu zachorowalaś, więc zdrówka życzę. U mnie wszyscy zachorowali po świętach , tak po kolei szło, ale już jest ok.
Gabrysia_ 18:52, 10 sty 2013

Ufff....no dotarłam do końca
Może nie wszystko przeczytałam,przyznaje....ale zobaczyłam.
Super zmiany nastały,hortensje bardzo mi się podobają.
Widać dużo pracy wkładasz i jest coraz ładniej!
Pozdrawiam
siaaska 22:42, 11 sty 2013

Kasia dziekuję za odwiedzinki w moim wątku i świąteczne życzonka... Zostało mi pożyczyć spełnienia marzeń w Nowym Roczku Tych ogrodowych i tych życiowych... Niech wszystko idzie po Twojej myśli
KasiaWB 13:10, 12 sty 2013

Ela (gierczusia) - z Ogrodowiskiem wszystko możliwe picie kawy w piżamkach też napewno się uda
Ania - dzięki za wizytę
Justi - no niestety, teraz bardzo dużo osób choruje; u mnie od Wigilii choróbska się ciągną, ten ostatni tydzień już o wiele lepiej, chociaż lekarz powiedział, że kaszel będzie jeszcze do 3 tygodni... Niech w tym nowym roku choroby nas omijają!
Gabrysia - witam serdecznie! podziwiam Cię, że przebrnęłaś przez mój wątek nawet oglądając! jest już troszkę tych stronek, chociaż jestem na początku mojej przygody ogrodniczej i nie mam pięknego ogrodu (jeszcze! ) i ciągle się uczę ale dzięki wsparciu naszego forum mam nadzieję, że zmierzam we wlasciwym kierunku nigdy by nie było zmian na lepsze jakbym tu nie trafiła z czego bardzo się cieszę na działce wszystko robimy sami z M., no i oczywiście pomaga nam nasza mała ogrodniczka ) już przebieram nóżkami na myśl o wiośnie napewno będę cięła świerki serbskie w celu zagęszczenia a co jeszcze się wydarzy, to czas pokaże
Asia (siaaska) - dziękuję za odwiedziny a życzenia niech się spełniają

Pozdrawiam Was serdecznie i ciepło u mnie sypie śnieg i zima powróciła