Witaj Toszka dzięki wzajemnie no i nadal nie widzę Twojego wątku )
nad czym teraz rozmyślasz jak temat lustra został odstawiony? ja tematu nie odpuszczę, chociaż teraz o tym nie myślę, bo poprostu nie mam czasu, ale wróci jak bumerang
Droga Tess dziękuję, choć to już tydzień niemal minął no nie miałam czasu nawet czytać tego co piszecie i tak jeszcze będzie jakiś czas..... Dzisiaj miałam gości urodzinowych - też z tygodniowym poślizgiem .... a resztę wieczoru postanowiłam spędzić tutaj dla relaksu, choć powinnam siedzieć w papierach, ale dzisiaj basta, stop... nie mam siły. Człowiek też czasem musi odpocząć. Buziaki!!
Moja Droga, o temat lustra -Twojego lustra- ja się bynajmniej nie martwię... jak to sama ujełaś "został ostawiony" (a ja dodam, że...) w czasie. Przestrzeń się ostała, ino lepiej ją zagospodarujesz
Natomiast rozmyslam, gdzie ja zanabędę drzewka na pniu do formowania na płasko (prawo-lewo) i zastanawiam się czy graba, czy buka...
.......... oto jest pytanie .................. wiem coś o tym zapewne wymagania stanowiskowe, wygląd jesienno-zimowy i kolor zdecydują )) a gdzie te cuda sprzedają?....to już trudniejsze..... na dzień dzisiejszy nie odpowiem, ale pewnie najlepiej szukać w dużych szkółkach, bo sobie sama wybierzesz jakie chcesz i ile chcesz, no i będą pewnie kosztować mniej niż w sklepie ....... Jak posiądę wiedzę gdzie te cuda kupić to napiszę