Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 21:22, 22 sie 2013

a tutaj wielkie rzeczy zaczął się wspinać bluszcz od Danusi, przy okazji widać kwitnącą Limkę z tegorocznych patyków i liść rabarbaru )

Bogdzia 22:23, 22 sie 2013

Dawno u Ciebie nie byłam a ogród w tym czasie wydoroslał, no i czytam że zaczynasz przesadzanie bo ciasno się robi. Następny etap to bedzie wycinanie , rozdawanie bo nie będzie już gdzie przesadzac. Jest pieknie Kasiu. Wszystkiego dobrego życzę.
popcorn 08:59, 23 sie 2013

Kasiu, ale fajnie! sadzenie docelowe! Masz sporo roślin, w przechowalni coraz większe cisy, bosko będzie!! na pewno nowa rabata będzie cuuudna!!
szukam inspiracji hortensjowych, co tam masz prócz miskantów? szukam wcześniejszych fotek
popcorn 12:23, 23 sie 2013

Kasiu, podobają nam się takie same róże Choć Austinek mam tylko 2, na razie u nas dość drogie, min 30 zł sadzonka.
Ale Ci się busz zrobił! Zazdroszczę planowanego muru ceglanego.. ale będzie szł

pozdrawiam!!
Pietrucha 13:32, 23 sie 2013

Ale u Ciebie jest pięknie. Zrobiłaś coś z niczego. Gratuluję i pozdrawiam.
dorciabe 21:54, 23 sie 2013

Kasia widziałam u Ciebie wiśnię Nigra. Jest duża, powiedz gdzie ją kupiłaś? Czy w lubelskim?
marzena 21:58, 23 sie 2013

Kasiu, bardzo ładny ten fragment ogrodu ze wszystkimi pięknie dobranymi roślinami
choine kanadyjską też chcę kupić, pięknie wygląda
ile masz tych roślin ? czy je przycinasz ?
Madzenka 21:58, 23 sie 2013

Powiem Ci że masz juź pięknie!
KasiaWB 22:00, 23 sie 2013

Bogdzia napisał(a)
Dawno u Ciebie nie byłam a ogród w tym czasie wydoroslał, no i czytam że zaczynasz przesadzanie bo ciasno się robi. Następny etap to bedzie wycinanie , rozdawanie bo nie będzie już gdzie przesadzac. Jest pieknie Kasiu. Wszystkiego dobrego życzę.

Witaj Bogdziu dziękuję piorunem zleciały 3 sezony z Wami i wszystko się zmienia a miała być tylko szkółka.... Nie da rady już tak tego prowadzić, czas na uporządkowanie ) przyglądam się, doświadczam i dojrzewam ogrodniczo wszystko zostanie rozsadzone po całej działce jak tylko będzie można, ale niektóry rośliny zostaną w tych miejscach gdzie są, tylko trzeba to racjonalnie ułożyć Uściski!
Joku 22:04, 23 sie 2013

Pamiętam że ktoś na początku forum miał "szkółkę" młodych cisów, posadzonych regularnie w kilku rządkach. Czy to może u ciebie było? Jakoś nie mogę skojarzyć właścicielki.