Witam Ciebie Aniu u mnie serdecznie
dziękuję w imieniu rabatek pierwsze roślinki sadziliśmy w 2011 r., wszystko było małe m.in hortki, o które pytasz. Sadzonki hortensji sięgały mi do kolan a niektóre do kostek takie mikrusy kupowałam, bo innych wtedy nie było - teraz jest duży wybór. Zatem wszystkie hortensje, które mam u siebie rosły 2-3 lata i wyglądają tak jak widać na zdjęciach. Miskanty też. Sama z patyków również wyhodowałam ładne sadzonki, które po 2 latach mają ok. 1-1,5 m
Serdecznie pozdrawiam
Ja też już większość liści wyrwałam, nawet jak były jeszcze zielonkawe. Nie lubię takich zważonych. Coś czuję, że dziś będzie u nas jakiś większy przymrozek
Ale super połączenie . Kasiu, mój variegatus też się pokłada, podtrzymałam go podporami . Ale z horti połączenie podoba mi się bardzo , bardzo to limka?
Kasiu, widziałam, że pojawiłaś sie na forum... i szłam do ciebie, ale Ty szybciej doszłaś do mnie
Córcię obejrzałam, jak dojrzewała razem z ogrodem.. ostatnie foto kiedyś pokazywałaś, ale te wcześniejsze pierwszy raz zobaczyłam. W taczce jest super.
I córcia przyćmiła wypasione hortki... mas je dorodne i ogromne...wooow.