Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Gardenarium 09:52, 03 maj 2015

Robienie ogrodu podczas budowy to tylko dla takich osób jak wy, wytrwałych i pracowitych. Innie po prostu marnują rośliny. U was jest super.

Instagram Ogrodowiska
jazzy 11:24, 03 maj 2015

Witaj Kasia Przychodzą z rewizytą co prawda ponad 800 stron nie dam rady tak szybko nadrobić, ale już widzę, że tworzysz piękny ogród, a to zdjęcie poniżej pokazuje jakimi pracusiami jesteście, a Wasza mała ogrodniczka przeurocza
To ogrodzenie jest pięknym tłem dla roślin. Bardzo oryginalne i chyba miejsce na lustro tam widzę Będę podgladać dalsze postępy i kibicować
Miłej niedzieli
KasiaWB napisał(a)

ewa004 12:19, 03 maj 2015

Kasiu dobra robota
Bea 12:49, 03 maj 2015

Kasiu wszystko się pnie do góry.

Efekty pracy widać
BusyBee 13:26, 03 maj 2015

KasiaWB napisał(a)
jest tak
to cisy z "naszej szkółki" nie wiem czy to dobry czas na cięcie cisów, ale od razu przycięłam dostały też dobrej ziemi i kompostu

Robota wielka wykonana. Ja taki żywopłot mam tylko na małym kawałeczku - zasłania mi śmietnik. Chwalę go sobie bardzo- jest prawie bezobsługowy, poza cięciem w zasadzie 1 raz w sezonie A jakie to piękne zielone tło. Żałuję, że uwierzyłam, że to tak wolno rośnie i nie zrobiłam więcej...... Będzie super Kasiu
nicol21 16:53, 03 maj 2015

Rewelacyjnie dużo roślin masz, dopiero po przesadzeniu w docelowe miejsce widać jak dużo cisów tam było. Fajnie, że możesz przejść do tego etapu już teraz. Zdecydowanie było warto je w takim przechowalniku podchować i o nie dbać. Czekam na fotki po pracach dzisiejszych.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
malgorzata_s 17:45, 03 maj 2015

Kasiu, pięknie Ci to wychodzi, cierpliwość popłaca- cisy super.
KasiaWB 20:49, 03 maj 2015

Sebek napisał(a)
Kasiu, z perspektywy czasu patrząc inwestycja w rośliny w tamtym okresie była strzałem w dziesiątkę Super wyglądają juz te nasadzenia

Dzięki Sebku bardzo mi miło
na cisy takiej wysokości jak nawet są teraz to bym się nie szarpnęła w tej chwili nie na takie ilości ) po to właśnie kiedyś były kupione malutkie, ale to dobrze pamiętasz już mam dość "szkółki", więc pomału wszystko porządkujemy
Serdecznie pozdrawiam
KasiaWB 20:58, 03 maj 2015

Aneta1309 napisał(a)
Ale się kochai napracowaliściefajnie,ze pogda dopisała i najcięższa robota za Wami teraz może być tylko piękniej chociaż i tak było
Podoba mi się to, że już dawno mieliście te zmiany zaplanowane i cały czas konsekwentnie je realizujecie ja mam z tym wciąż problem niestety.

Hej Anetko
to był bardzo pracowity weekend ale duużo zrobiliśmy i mamy z głowy, możemy robić dalej haha staramy się realizować nasz plan, choć nie zawsze jest z górki wiosna też się opóźniła... Majówka rozpoczęła się zimnem i deszczowo.... Na tygodniu czasu nie ma, to zamiast jechać gdzieś na majówkę, my - do ogródka ))..... Planuję, że latem już będzie ładniej i tak ciężkich robót nie będzie.
Kibicuję Twoim planom
Pozdrawiam
Ludwika 21:10, 03 maj 2015

Wow! Chylę czoła za ten ogrom pracy i cierpliwość, zamysł zaplanowany i teraz konsekwentnie realizowany. Super!