Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 20:09, 26 paź 2015

iwka napisał(a)
a ja to Ci jeszcze nie mówiłam, ale zerżnę to Twoje brzozy kiedyś
śmiało byłam dziś na kolejnej wywiadówce,moje dziecko przechodzi samo siebie drań jeden,nie słucha się,gada na lekcjach,przeszkadza,dziewczynki zaczepia,zjada kolegom kanapki,wychodzi z sali kiedy chce Myślałam że się pod ławkę schowam
iwka 20:21, 26 paź 2015

amelia_b napisał(a)
śmiało byłam dziś na kolejnej wywiadówce,moje dziecko przechodzi samo siebie drań jeden,nie słucha się,gada na lekcjach,przeszkadza,dziewczynki zaczepia,zjada kolegom kanapki,wychodzi z sali kiedy chce Myślałam że się pod ławkę schowam

hahahaha moja za to dzisiaj tróję z historii przyniosła i stwierdziła że historia to nudy ale chłopcy to mają różne pomysły Amelciu to dopiero początek
iwka 20:21, 26 paź 2015

hihi i poszło dwa razy to buziaka masz
amelia_b 20:26, 26 paź 2015

iwka napisał(a)

hahahaha moja za to dzisiaj tróję z historii przyniosła i stwierdziła że historia to nudy ale chłopcy to mają różne pomysły Amelciu to dopiero początek
He he wychowawczyni stwierdziła że się chłopaki rozkręcają a to dopiero drugi miesiąc
Ewkakonewka 21:04, 26 paź 2015

O widzę, że obydwie mamy dobry dzień dzisiaj. Mój drań usiadł u dentysty na fotelu, zaczęła mu wiercić po czym odwrócił głowę i już więcej buzi nie otworzył. Już się więcej z nim tam nie pokażę, teraz tata niech się gimnastykuje Chłopaki to chyba muszą być rozrabiaki
A tak ogrodowo to Ty ubezpiecz te brzozy, bo one zagrożone
babka 21:15, 26 paź 2015

Amelka odmachuje Do której klasy Twój rozrabiaka chodzi, bo nie pamiętam, do pierwszej ? W drugiej już będzie lepiej, inne psoty wymyśli
Dominika11 21:21, 26 paź 2015

babka napisał(a)
Amelka odmachuje Do której klasy Twój rozrabiaka chodzi, bo nie pamiętam, do pierwszej ? W drugiej już będzie lepiej, inne psoty wymyśli
A poczekajcie co będzie później
21:25, 26 paź 2015
Amelka a czemu pytałas Dominiki o te tuje czy przy garażu ,intryguje mnie to why?
Dominika11 21:30, 26 paź 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Amelka a czemu pytałas Dominiki o te tuje czy przy garażu ,intryguje mnie to why?
No mnie też
Warmia 21:51, 26 paź 2015

amelia_b napisał(a)
He he wychowawczyni stwierdziła że się chłopaki rozkręcają a to dopiero drugi miesiąc

To niezłego masz ancymonka Moja artystka na początku trzeciej klasy obrażała się na panią i jadła na lekcjach, aż mnie wychowawczyni pytała, czy córka na pewno je w domu śniadanie. Obciach normalnie. Wyglądało to tak jakbym dziecku jedzenia żałowała A ona po prostu nudziła się na lekcjach