Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Marga 22:47, 13 lip 2016

amelia_b napisał(a)
Mam nadzieje że szkód nie masz po wczorajszej burzy? ja się chyba w tym tygodniu nie ogarnę, już mi się piątek marzy

Na szczęście ogród bez większych strat. Ja w tym tygodniu w ogóle ogrodu nie ogarniam, u mnie tradycyjnie...w wakacje samochód w warsztacie mam. Może w sobotę go wypuszczą? Dobrze,że pada to się samo podlewa.
Amelka, a co to za choróbsko cię rozebrało? Dzieci też leżą? Zdrówka życzę i nie pij tyle kawy, chociaż ciśnienie to masz strasznie niskie
amelia_b 23:11, 13 lip 2016

Monika jakiś wirus, młody się jakoś wybronił bez antybiotyku, mała niestety od piątku bierze, mam nadzieję że już jutro skończy bo do końca musi go dobrać, tylko silny kaszel i lekki katar bez gorączki, to tyle dobrze już jest lepiej. Inhalacje też mieli. Mnie tylko kaszel męczy. Ja w tamtym tygodniu poplewiłam to w tym mam trochę spokoju dobrze że popadało, mam nadzieję że burzy dziś w nocy nie będzie
blyxa 23:24, 13 lip 2016

O wakacje i dzieci chore? Współczuję.
U mnie dziś mała wstała z okiem spuchniętym jak bania - ale "dopukać w niemalowane" to chyba tylko na tle alergicznym.
Już te dzieci mogłyby mieć choć tyle przyzwoitości, aby latem nie chorować

I widzę, ze chyba jestem jedyna u której nie pada. Patrząc na te burze to nie wiem - cieszyć się czy płakać?
amelia_b 08:29, 14 lip 2016

blyxa napisał(a)
O wakacje i dzieci chore? Współczuję.
U mnie dziś mała wstała z okiem spuchniętym jak bania - ale "dopukać w niemalowane" to chyba tylko na tle alergicznym.
Już te dzieci mogłyby mieć choć tyle przyzwoitości, aby latem nie chorować

I widzę, ze chyba jestem jedyna u której nie pada. Patrząc na te burze to nie wiem - cieszyć się czy płakać?
to zależny, mnie tez deszcz omijał, teraz pada,ale ja się bardzo z tego cieszę burz nienawidzędzieciaki już lepiej
tulucy 08:30, 14 lip 2016

podczytałam, pięknie masz - różyczki boskie i to solo i w zestawieniach
czemu Ty jesteś jeszcze na projektowaniu, co?
pozdrawiam
amelia_b 08:32, 14 lip 2016

tulucy napisał(a)
podczytałam, pięknie masz - różyczki boskie i to solo i w zestawieniach
czemu Ty jesteś jeszcze na projektowaniu, co?
pozdrawiam
Lucy dziękuje a czemu na projektowaniu? ja ciągle tkwię z tyłu, jeszcze przodu nie ruszyłam
tulucy 08:35, 14 lip 2016

Iiii tam
w sumie to i ja powinnam w takim razie iść na projektowanie, bo przerabiam prawie 100% ogrodu
KasiaWB 08:49, 14 lip 2016

Na wstępie zdrówka życzę teraz jak pada to się kurujcie, ale jak już będzie słońce to koniec z chorowaniem
Maki Babci Marysi piękne - bardzo ładna odmiana

W zasadzie to Ty już powinnaś być w Naszych ogrodach a nie w projektowaniu zmień koniecznie Ja od razu byłam w ogrodach, bo nawet nie wiedziałam, że jest dział projektowanie mój ogród ciągle powstaje i będzie z czasem się zmieniał

Pozdrawiam ciepło popijając kawkę
amelia_b 09:43, 14 lip 2016

tulucy napisał(a)
Iiii tam
w sumie to i ja powinnam w takim razie iść na projektowanie, bo przerabiam prawie 100% ogrodu
Lucy nie koniecznie ty masz już ogród a ja miałam pole ogrodzone siatką
amelia_b 09:43, 14 lip 2016

Dziękujemy
Kasiu dopóki nie posadzę wszystkiego co chcę to się nigdzie nie wybieram dobrze mi tu