Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Madzenka 10:07, 26 cze 2016

Ciemne róże w takie pałace słońce i przy temperaturze ponad 30 stopni nie wytrzymują nawet jednego dnia, baldawce znakomicie sobie radzą
Juzia 10:13, 26 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Ciemne róże w takie pałace słońce i przy temperaturze ponad 30 stopni nie wytrzymują nawet jednego dnia, baldawce znakomicie sobie radzą

Tradescnat przypalone wszystkie kwiaty, Munstead i William sobie radzą, Princess Alexandra też, a Eglantyne kwiaty spadają po dwóch dniach od rozkwitnięcia

Najlepiej sobie radzi Claire Marshall.... tzn najdłużej trzyma kwiat!
Zaskoczyła mnie

makkasia 14:51, 27 cze 2016

a u mnie Clarie marshall całkowicie położyła ostatnia burza - myślałam, że ją połamało ale nie, ona leży sobie tak po prostu. Szczerze, to ona na razie mnie nie przekonała - wiosenny golas, radzi sobie ale kwiat taki sobie i u mnie ostro go przypalało ...
Juzia 20:57, 27 cze 2016

makkasia napisał(a)
a u mnie Clarie marshall całkowicie położyła ostatnia burza - myślałam, że ją połamało ale nie, ona leży sobie tak po prostu. Szczerze, to ona na razie mnie nie przekonała - wiosenny golas, radzi sobie ale kwiat taki sobie i u mnie ostro go przypalało ...

No i kup różę, którą wszyscy polecają a ona i tak będzie rosła jak będzie chciała

uziemiona 09:35, 29 cze 2016

A u mnie na patelni Pomponelle wciąż mają kwiaty od posadzenia w maju, niewiarygodne są. Z innych już poodpadały, a na tych sa, i juz następne pąki. No i nie śmiecą. Bonica szt. 2 kupiłam, bo też chcę coś na przód rabaty długo kwitnącego i niezawodnego.
Juzia 09:38, 29 cze 2016

uziemiona napisał(a)
A u mnie na patelni Pomponelle wciąż mają kwiaty od posadzenia w maju, niewiarygodne są. Z innych już poodpadały, a na tych sa, i juz następne pąki. No i nie śmiecą. Bonica szt. 2 kupiłam, bo też chcę coś na przód rabaty długo kwitnącego i niezawodnego.

Nie lubię takich kwiatów.....no i kolor za ciemny
Anda 10:57, 29 cze 2016

Hej Juziu Coś czytałam, że szukasz kolejnego bladawca. A Mariatheresia już masz?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Juzia 11:11, 29 cze 2016

Anda napisał(a)
Hej Juziu Coś czytałam, że szukasz kolejnego bladawca. A Mariatheresia już masz?

Nie mam. Chciałabym....ale chyba nie w tym miejscu, bo ona niziutka jest
No chyba, że na nic jasnego wysokiego się nie zdecyduję....to wtedy może przed Mary Rose?
Pasowałaby te dwie do siebie?

Chyba jednak nie bardzo kolorystycznie
Ale nic straconego....jeszcze gdzieś upcham

Mala_Mi 11:35, 29 cze 2016

Lecę od Marzenki.. Comte nie polecam... co prawda pierwszy rok, że mi się podobała, ale raz na 6 lat to za mało. Są lepsze, zdrowsze i ładniejsze.
Juzia 12:39, 29 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)
Lecę od Marzenki.. Comte nie polecam... co prawda pierwszy rok, że mi się podobała, ale raz na 6 lat to za mało. Są lepsze, zdrowsze i ładniejsze.

Oooo!
No to Comte skreślam.
Dla mnie też raz na sześć lat to by było ciut mało

Dzięki wielkie!!!