Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 22:47, 30 sie 2015

AnnaCh napisał(a)

Ja chyba bardziej lubię góry, co widać po moich wyjazdach
Ale Bałtyk też niczego sobie, lubię ten piasek między palcami

Góry to ja lubię, ale w połączeniu z nartami hmm,, ale się rozmarzyłam .a morze to zawsze
Warmia 22:52, 30 sie 2015

amelia_b napisał(a)

byłam nie raz ale nie zawsze znak zostawiam że byłam

ja wiem, klimat zupełnie inny niż u Ciebie
Shemsi 22:55, 30 sie 2015

Warmia napisał(a)

Góry to ja lubię, ale w połączeniu z nartami hmm,, ale się rozmarzyłam .a morze to zawsze

To ja jak Ania górska mocno jestem, mimo, że na nartach nie jeżdżę Nad morzem byłam w tym roku, wstyd przyznać, po ponad 10 latach. Było super, ale jednak góry to góry Choć i Gdańsk i okolice bardzo przypadły mi do gustu.
zabaewa 22:59, 30 sie 2015

Dzisiaj robiłam rachunek sumienia zakupów cebulowych. Mniej więcej już wiem co chcę i gdzie to wsadzę. Bardziej - mniej, bo lista chciejstwa jest większa od możliwości upchania. Czosnki też są na liście - w dużych ilościach...
amelia_b 23:01, 30 sie 2015

Warmia napisał(a)

ja wiem, klimat zupełnie inny niż u Ciebie

a czego mówisz że klimat zupełnie inny niż u ciebie? u mnie to nie wiadomo co na razie
Anusia 23:06, 30 sie 2015

Shemsi napisał(a)

To ja jak Ania górska mocno jestem, mimo, że na nartach nie jeżdżę Nad morzem byłam w tym roku, wstyd przyznać, po ponad 10 latach. Było super, ale jednak góry to góry Choć i Gdańsk i okolice bardzo przypadły mi do gustu.

Następnym razem nie omijaj też Malborka
amelia_b 23:08, 30 sie 2015

Anusia napisał(a)

Następnym razem nie omijaj też Malborka

ja chciałam zajechać do Malborka, ale nie zajechałam bo mam za małe dzieci żeby coś zrozumiały co się do nich mówisama chciałam zobaczyć zamek, no ale niestety
Mysza 23:11, 30 sie 2015

amelia_b napisał(a)

ja chciałam zajechać do Malborka, ale nie zajechałam bo mam za małe dzieci żeby coś zrozumiały co się do nich mówisama chciałam zobaczyć zamek, no ale niestety

Też ten Malbork za mną chodzi
Anusia 23:12, 30 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Cała infrastruktura wokół zamku ukończona aż miło się patrzy to nie co kidyś. Zapraszam, koniecznie musisz odwiedzić nasze miasto.
Warmia 23:17, 30 sie 2015

amelia_b napisał(a)

a czego mówisz że klimat zupełnie inny niż u ciebie? u mnie to nie wiadomo co na razie

Bo jak patrzę na Twój ogród to mam poczucie pożądku i spokoju, a u mnie nieład i chaos. Dwa różne światy.