Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Karol99 16:01, 04 wrz 2015

Anda napisał(a)
Rozplenica sliczna. Wczoraj w Toomie widzialam mnostwo traw i wlasnie Hameln tez. I nawet Rubrum. Trawy chce kupic dopiero na wiosne. Bede robila rewolucje przedogrodka.

Dlaczego teraz jest tyle traw w sprzedazy, skoro polecane jest sadzenie ich na wiosne? Nie rozumiem.

Lawenda ma przepiekny kolor. Dlugo kwitnie u Ciebie.

Ta ostrozka jest zabojcza. I tak pod brzozami daje rade? Wow.

Piekne foty robisz

Dlatego, że mogą się nie zakorzenic do zimy i jak przyjdzie jakas mroźna, to mogą zmarznac. Ale teraz z naszymi zimami to mało prawdopodobne
Warmia 17:34, 04 wrz 2015

Karol99 napisał(a)

Dlatego, że mogą się nie zakorzenic do zimy i jak przyjdzie jakas mroźna, to mogą zmarznac. Ale teraz z naszymi zimami to mało prawdopodobne

Jednym słowem moja rozplenica miała szczęście, że w tym roku zimy nie było
Agatek 11:17, 05 wrz 2015

Macham
MirellaB 07:37, 06 wrz 2015

Marta w środę Asia będzie ok.17:00 to może w czwartek się spotkamy?
Anda 12:35, 06 wrz 2015

Karol99 napisał(a)

No tak. To w takim razie na wiosnę powinno być o wiele więcej traw w ofertach szkółek, a mam wrażenie, że jest odwrotnie.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:35, 06 wrz 2015

Marto, jak tam prace nad Twoją rabatą przy tarasie?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
wietrzyk 13:21, 06 wrz 2015

Czytałam, oglądałam, przejrzałam cały wątek Rozgalopował się w tym sezonie. I nic dziwnego bo w Twoim ogrodzie dużo się dzieje Zauroczył mnie kwitnący warzywnik, taki właśnie lubię. W przyszłym sezonie na pewno dodam więcej kolorów warzywkom. No i futrzaki, ślicznoty Też miałam takiego gangstera, który łowił myszy i nornice. Niestety odszedł. Mam jeszcze kotkę, ale to taka dystyngowana dama. Przechadza się tylko po "swoich" włościach i prycha na inne koty przebiegające tranzytem przez nasz ogród
Coś mi się wydaje, że mamy podobne ogrodowe gusta. Podejrzałam co nieco i zamierzam przenieść do siebie
Warmia 13:41, 06 wrz 2015

wietrzyk napisał(a)
Czytałam, oglądałam, przejrzałam cały wątek Rozgalopował się w tym sezonie. I nic dziwnego bo w Twoim ogrodzie dużo się dzieje Zauroczył mnie kwitnący warzywnik, taki właśnie lubię. W przyszłym sezonie na pewno dodam więcej kolorów warzywkom. No i futrzaki, ślicznoty Też miałam takiego gangstera, który łowił myszy i nornice. Niestety odszedł. Mam jeszcze kotkę, ale to taka dystyngowana dama. Przechadza się tylko po "swoich" włościach i prycha na inne koty przebiegające tranzytem przez nasz ogród
Coś mi się wydaje, że mamy podobne ogrodowe gusta. Podejrzałam co nieco i zamierzam przenieść do siebie

A to dobre, coś z mojego ogrodu chcesz przenieść do siebie A możesz mi zdradzić co to jest, bo mnie zaintrygowałaś.
Warmia 13:44, 06 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Marta w środę Asia będzie ok.17:00 to może w czwartek się spotkamy?

To się zdzwonimy. Już nie mogę się doczekać, a moje donice jeszcze bardziej.
Warmia 13:45, 06 wrz 2015

Anda napisał(a)
Marto, jak tam prace nad Twoją rabatą przy tarasie?

Jeszcze chwilunia