Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Warmia 10:08, 21 wrz 2015

Znalazłam piękne zdjęcia, które wstawiła szefowa ogrodowiska. Mam nadzieję, że się nie obrazi jak skopiuję je do swojego wątku. Bardzo podoba mi się to zestawienie kolorystyczne.

i ten ostrogowic

Warmia 10:10, 21 wrz 2015

Anda napisał(a)

OK, będę na Wielkanoc

O matko dopiero?

To już czekam z niecierpliwością
Anda 10:13, 21 wrz 2015

Warmia napisał(a)
Znalazłam piękne zdjęcie, które wstawiła szefowa ogrodowiska. Mam nadzieję, że się nie obrazi jak skopiuję je do swojego wątku. Bardzo podoba mi się to zestawienie kolorystyczne.

i ten ostrogowic

Bardzo piękne. To jest to co misie lubią najbardziej

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:14, 21 wrz 2015

Warmia napisał(a)

O matko dopiero?

To już czekam z niecierpliwością

No, dopiero. Ja też czekam

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 10:16, 21 wrz 2015

Anda napisał(a)

Bardzo piękne. To jest to co misie lubią najbardziej

Jak ja chciałabym mieć taką wyobraźnię i wiedze, żeby umieć tak zestawić rośliny.
Warmia 10:19, 21 wrz 2015

Anda napisał(a)

No, dopiero. Ja też czekam

Anda 10:23, 21 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Jak ja chciałabym mieć taką wyobraźnię i wiedze, żeby umieć tak zestawić rośliny.

Wiesz, ja też. Co prawda robię sobie jakieś tam plany w kompie, ale i tak jak nie posadzę i nie zobaczę, to nie potrafię. Pewnie tak jeszcze 30 lat i będziemy mieć wszystko w małym paluszku
MirellaB 11:08, 21 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Mirellko to nie chodzi o to, że ja nie chcę berberysów. Tylko najpierw mi piszesz, że może posadzić tam jakieś czerwone berberysy, a potam mówisz, że one nie są czerwone Berberysy podobają mi się bardzo, ale ja chcę coś co kwitnie.

Eeeeeee ja nie napisałam, że one nie są czerwone tylko,że nie są ciemne. Cofnij się i przeczytaj dokładnie.
Warmia 11:51, 21 wrz 2015

MirellaB napisał(a)

Eeeeeee ja nie napisałam, że one nie są czerwone tylko,że nie są ciemne. Cofnij się i przeczytaj dokładnie.

Ok. znowu coś źle przeczytałam. Jakaś rozkojarzona ostatnio jestem. Zakończmy temat berberysów w tym miejscu. Berberysy lubię i podobają mi się coraz bardziej, ale chyba nie w tym miejscu. Poprostu ich tam nie widzę. Koniec tematu.
Agatek 11:51, 21 wrz 2015

Ostrogowiec piękny jest
sama sobie go już zapisałam

a może przetacznik? liatra? odętka? albo krwawnik