sarenka
11:01, 10 lut 2019

Dziękuję za linka Ewa.
Co do tych rozplenic i miskantow to popatrzyłam z innego miejsca i widzę,że to średni pomysł. To musi być rabata atrakcyjna z dwóch stron. Tak więc te wyższe rośliny mogą na środku rosnąc? Czy w linii prostej- nie wiem, ale tak mi łatwiej to wyobrazić sobie. Może rozplenicr zygzakiem posadzić? Czy sadzić tam tez te 2-3 miskanty?
Rozplenie wybrać jednego rodzaju na rabatę, prawda?
Na taką rabatę o wymiarach 9-10 x 2 m to ile liczyć rozplenic?
A jeśli chciałabym po przeciwnej stronie podjazdu posadzić też rozplenice i Tam dać na granicy działki Kleine Fontane to takie same wybrać piorkowki czy nie?
Warto teraz zamówić w ogóle rośliny w przedsprzedaży z 10% rabatem czy nie?
Bo sama nie wiem co robić, nie znam się
Na siłę kupować nie będę, jeśli mi napiszecie, że to bez sensu 
Ewa- wszystkie mi się podobają
ale myślę, że najwięcej podoba mi się: różowe, czerwone, ale żeby monotematycznie nie było to też białe i żółte
Nie za bardzo wiem jakie kolory pasują do siebie,a jakie nie, zawsze miałam z tym problem.
Widzisz, ciężko ze mną bo większość z jezowek ma coś w sobie
choć te co ja kupiłam na allegro w pierwszym roku były takie sobie, teraz muszę im lepsze miejsce znaleźć
Co do tych rozplenic i miskantow to popatrzyłam z innego miejsca i widzę,że to średni pomysł. To musi być rabata atrakcyjna z dwóch stron. Tak więc te wyższe rośliny mogą na środku rosnąc? Czy w linii prostej- nie wiem, ale tak mi łatwiej to wyobrazić sobie. Może rozplenicr zygzakiem posadzić? Czy sadzić tam tez te 2-3 miskanty?
Rozplenie wybrać jednego rodzaju na rabatę, prawda?
Na taką rabatę o wymiarach 9-10 x 2 m to ile liczyć rozplenic?
A jeśli chciałabym po przeciwnej stronie podjazdu posadzić też rozplenice i Tam dać na granicy działki Kleine Fontane to takie same wybrać piorkowki czy nie?
Warto teraz zamówić w ogóle rośliny w przedsprzedaży z 10% rabatem czy nie?
Bo sama nie wiem co robić, nie znam się

Ewa- wszystkie mi się podobają

Widzisz, ciężko ze mną bo większość z jezowek ma coś w sobie