Może ktoś zajrzy i podzieli się swoim doświadczeniem odnosnie kupowania drzewek przez neta- warto kupować taniej czy lepiej znacznie drożej, a w okolicznej szkółce??
Megi co do zakupów internetowych to najpierw poczytaj opinie. Możesz wpisać nazwę sklepu w forumową wyszukiwarkę. Drzewa lepiej osobiście w szkółce, ale nie zawsze jest jak.
A na jakie drzewa polujesz?
Aniu, myślę o Umbraculifera sztuk dwie na jedną rabatę( szerokość rabaty 200 cm i 9 m długości, ale mysle, że za rok jakoś ją powiększe, ale jeszcze nie wiem jaki kształt będzie miala) i coś na drugą, węższa ( szerokość 150 cm i tam żywopłot z Cisa czy czegoś co da się wąsko poprowadzić, więc dużo miejsca na drzewa nie będzie- skłaniam się ku Amonogawie ( 1 lub 3 szt).
Myślę, że nie ma co jednak z drzewami ryzykować. Kupię stacjonarnie, to teraz jak mają być upały to trzeba będzie czekać aż się znowu ochłodzi, co nie? I znowu będę musiała rozkopywać rabatę i wysadzić pewnie trawy albo zrobić artystyczny nieład i zburzyć harmonię