Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

23:42, 08 cze 2016
Jana napisał(a)
Łubin

Nareszcie łubin wraca do łask, a jest naprawde piękny i jak dla mego zadowolenia komponuję się z piwoniami P:
Jana 16:02, 11 cze 2016

Tak, można powiedzieć, że łubin to takie babcine kwiatki, zawsze byly w ogródku a teraz wracają w nowej odsłonie u mojej babci pamiętam , że były jeszcze kosmosy i nagietki, ciekawa jestem czy te ostatnie wrócą do łask
Jana 16:06, 11 cze 2016

Dziś wyniosłam całą taczkę chwastów, reszta czeka bo deszcz mnie przegonił a chciałam jeszcze wsadzić kwiatki, które ostatnio kupiłam.....na rabacie odkryłam dziś cmentarz....ślimaków, coś mi nie rosły rośliny, które wysiałam, ślimaków nie widziałam ale profilaktycznie wysypałam preparat, a dziś ich ilość mnie poraziła, masakra jakaś.....
Jana 16:13, 11 cze 2016

Hosty zaczynają kwitnąć hortensje anabelki i strong anabelki mają już pączki irysy niedługo przekwitną
Jana 16:20, 11 cze 2016

Mam ogromną prośbę, może ktoś doradzi....mam 10 letniego berberysa, wielkość ok 1, 20, 2 miesiące temu musiałam go przesadzić, podlewałam go na początku i liczyłam, że jest ok...zauważyłam jednak, że teraz zmienił kolor na jasnozielony, a w środku jest żółty....czy jest szansa na jego uratowanie? Miałam go przyciąć i mieć sadzonki ale teraz wygląda tak to jest jego środek
Kuba 16:25, 11 cze 2016

Ja bym na niego lała wodę litrami, na pewno miał przecięte korzenie a wygląda na spory egzemplarz; może też za dużo słońca
Łubiny cudne
Jana 16:33, 11 cze 2016

Kuba napisał(a)
Ja bym na niego lała wodę litrami, na pewno miał przecięte korzenie a wygląda na spory egzemplarz; może też za dużo słońca
Łubiny cudne
faktem jest, że ma teraz więcej słońca , myślałam, że jak pada deszcz to go podlewa ale chyba woda jednak do korzeni nie docierała
Anda 22:06, 11 cze 2016

Podlewaj to dojdzie do siebie Łubiny cudne, powtarzam za Kubą
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
olga80 22:19, 11 cze 2016

Jak u Ciebie kwitnąco. Cudownie kolorowo.Piękne łubiny muszę u siebie też posadzić.Berberysa lej wodą dojdzie do siebie .
ag_zie 09:07, 12 cze 2016

Łubin bardzo ładny - siałam je u siebie i ciągle ich nie mam muszę poszukać