Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Milka 12:55, 26 lis 2015

mira napisał(a)

Moja budleja ma 2 metry, a widziałam u Małej Mi wielkie, ona po tej zimie nie obcinałą i porosły wielgachne, ja ciacham nisko ale może po tej zimie ciachnę wyżej. Nie wiem czy to nie sprawi że kwiaty mniejsze - tego bym nie chciała

pozdrawiam

Mnie się zdarzyło miec i 5metrowe, 2 sezony i potem mi padły, mam tylko pamiątkę na fotkach papierowych
Jana 23:00, 26 lis 2015

07_Rene napisał(a)
Słodki piesio

Szczawik Deppego mam, lubię go, ale to coroczne wykopywanie trochę uciążliwe jest
Reniu nabyłam ten szczawik przez przypadek przeczytałam na O. Że jest wyprzedaż w B. I cebulki są po 1zł, wpadłam , złapałam 3 ostatnie paczki jakie były na widoku w tym szczawik i jakie było moje rozczarowanie gdy przy kasie zapłaciłam za całość ok. 7 zł mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie i chociaż urośnie tym sposobem zagościł u mnie
Jana 23:03, 26 lis 2015

Milka napisał(a)

Mnie się zdarzyło miec i 5metrowe, 2 sezony i potem mi padły, mam tylko pamiątkę na fotkach papierowych
wow taki szpaler 5 metrowych musi robić mega wrażenie, Irenko czy masz je gdzieś na swoim wątku?
margaretka3 23:29, 26 lis 2015

Odmachuję, Jana!
Ale słodziaka macie A spaniu na córki stópkach wyczytałam Świetny ocieplacz na zimę Przydałby mi się taki w pracy, bo zimno mam w pokoju
Widziałam szczawika w B., dobrze, że się nie skusiłam, bo już i tak dużo mam chowania roślin na zimę.
MUZA 10:27, 27 lis 2015

Jana masz piękny ogród i słodkiego piesia.
budleje są urocze a ostatnie zimy były dla nich bardzo łaskawe wiec miały ple do popisu, moja w tym roku miala przeszło 3 mety
Milka 13:36, 27 lis 2015

Jana napisał(a)
wow taki szpaler 5 metrowych musi robić mega wrażenie, Irenko czy masz je gdzieś na swoim wątku?

Nie, muszę foty z albumu wyciągnąć, zeskanować i potem pokazać
zszywka 15:51, 27 lis 2015

Witaj Jana ja przybiegam z rewizytą

masz fajny ogródek z jednorocznych a te róże och o ach widoki tez cudowne a sunia przesłodka Pamiętam zeszłoroczne zabawy mojej suni
Jana 18:18, 27 lis 2015

margaretka3 napisał(a)
Odmachuję, Jana!
Ale słodziaka macie A spaniu na córki stópkach wyczytałam Świetny ocieplacz na zimę Przydałby mi się taki w pracy, bo zimno mam w pokoju
Widziałam szczawika w B., dobrze, że się nie skusiłam, bo już i tak dużo mam chowania roślin na zimę.
teraz ja korzystam z "skarpetek" bo córka na wycieczce a tego szczawika wcześniej omijałam
Jana 18:18, 27 lis 2015

MUZA napisał(a)
Jana masz piękny ogród i słodkiego piesia.
budleje są urocze a ostatnie zimy były dla nich bardzo łaskawe wiec miały ple do popisu, moja w tym roku miala przeszło 3 mety
to muszą wyglądać fantastycznie
Jana 18:19, 27 lis 2015

Milka napisał(a)

Nie, muszę foty z albumu wyciągnąć, zeskanować i potem pokazać
chętnie zobaczę