Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Anda 17:12, 13 gru 2015

Fajne te choinki. Jeszcze takich nie widzialam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Flower1 18:11, 13 gru 2015

Jana napisał(a)
te żółte żurawki okryłam w zeszłym roku agrowłókniną i cetyną, w tym tylko cetyną z szyszkami w przyszłym roku może niczym okrywałam je tylko dlatego, że mam je drugi sezon a to miejsce jest narażone na bardzo duże pokłady śniegu.....mam też żurawkę czerwoną i ma się dobrze mimo, że nigdy jej nie okrywałam...bardziej przykrywam z uwagi na śnieg, bo boję się że je strasznie pokiereszuje...

Ok.Moje były fajne w tym roku ,nie bede okrywac mam nadzieje ze nic im nie bedzie .Ale piekne te choinki makaronowe , bardzo oryginalne
mira 18:46, 13 gru 2015

ciekawy pomysł na choinki dla makaronowych łakomczuchów, muszę zapamiętać może za rok taką zrobię

pozdrawiam
beata_m 19:24, 13 gru 2015

Jana napisał(a)
Ja też już wyciągnęłam jakieś ozdoby świąteczne...w tym roku niestety nie mam czasu na wykonanie własnoręcznych ozdób, te, które nadal cieszą moje oczy pochodzą z poprzednich lat to choinki makaronowe...

To Twoja robota!?!?!?! no no no, widziałam już ozdoby z makarony ale żadne nie były tak efektowne
i żurawki?! zawsze okrywasz?! ja mam parę ale nigdy nie przykrywałam jeszcze
Jana 20:13, 13 gru 2015

Anda napisał(a)
Fajne te choinki. Jeszcze takich nie widzialam
dziękuję, można je zrobić też z innego rodzaju makaronu
Jana 20:15, 13 gru 2015

Flower1 napisał(a)

Ok.Moje były fajne w tym roku ,nie bede okrywac mam nadzieje ze nic im nie bedzie .Ale piekne te choinki makaronowe , bardzo oryginalne
ja tylko okryłam te, gdzie śnieg spada mi z dachu no i jeszcze ten który zrzucam z podjazdu dziękuję
Jana 20:16, 13 gru 2015

mira napisał(a)
ciekawy pomysł na choinki dla makaronowych łakomczuchów, muszę zapamiętać może za rok taką zrobię

pozdrawiam
Miro wystarczy tylko surowy makaron, karton, klej na gorąco i spray, no i może ozdoby na nią..na złotej są np. Przyprawy
Jana 20:19, 13 gru 2015

beata_m napisał(a)

To Twoja robota!?!?!?! no no no, widziałam już ozdoby z makarony ale żadne nie były tak efektowne
i żurawki?! zawsze okrywasz?! ja mam parę ale nigdy nie przykrywałam jeszcze
tak, moja nie jest to takie trudne polecam żurawki chyba nikt nie okrywa, ja w sumie też nie, bo na wiosnę odbijają...tylko te , gdzie mam dużo śniegu i boję się, że się połamią pozdrawiam
anabuko1 20:22, 13 gru 2015

Choinki makaronowe wyglądają rewelacyjnie.
Dobrze,że nie zostały zjedzone... ha,, haa,,,
Jana 20:26, 13 gru 2015

anabuko1 napisał(a)
Choinki makaronowe wyglądają rewelacyjnie.
Dobrze,że nie zostały zjedzone... ha,, haa,,,
ha, ha, ha surowych nie jadam