Masz rację, skupiamy się na roślinach, tylko napiszę, że Twoja rodzina też jest bardzo uzdolniona

Mam problem z różami. Pierwotny plan, który zrealizowałam był taki, żeby posadzić tylko róże okrywowe. Później kupiłam Rokoko i Rosario i dla nich mam już przygotowane miejsce. Natomiast cały czas jest otwarty temat, co posadzić jako tło dla przesadzonych hortensji Polar Bear. Poszerzyłam tę rabatę i mam tam dość dużo miejsca, ale obawiam się, że jak posadzę nieodpowiednie róże, to hortensje je zasłonią i nie będzie efektu. Mam jedną bardzo ładną różę na pniu, może ją tam przeniosę, a może kupię ze 2 róże pnące, sama nie wiem

Podoba mi się mnóstwo róż, ale żeby je mieć musiałabym wyrzucić inne rośliny i dlatego stale trwa burza mózgu
Ty jesteś o wiele bardziej zdecydowana i zazdroszczę Ci, że już podjęłaś decyzję

. Oglądałam wszystkie róże z Twojej listy. Ja też lubię róże o pojedynczych płatkach, bo są takie nieoczywiste. Zastanawiam się tylko jak jest z dostępnością tych róż, czy masz namiary na szkółki, w których można je kupić?