Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Atacama pod lasem

Atacama pod lasem

chagall 21:00, 01 wrz 2016

Toszko, oddałaś hakuro teściowej, czy poszła do nieba?
chagall 21:06, 01 wrz 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Nie ciepię różowego w ubiorze. Dostaję alergii widząc "różowe" dziewczynki.
A w ogrodzie ten kolor polubiłam. Świetnie się komponuje z niebieskim, srebrnym, zielonym, fioletem, bordo, białym.

Gruszko, ja czułam, że my bratnie dusze
Z tego co pamiętam, to ty masz syna (ja też) i ewentualnie będziemy musiały zaakceptować widok "różowych" wnuczek
Toszka 21:22, 01 wrz 2016

...poszła do nieba... w takich sytuacjach tak trzeba

O cisy zupełnie się nie martwię - dla niej to krzaczory i pożytku z nich nie ma bo nie mają owoców (ja tam z tych owoców pożytek bym zrobiła), bukszpany jej zagarnęłam i przerobiłam na kuliszcza... ona płacze, że na święconkę nie może powycinać gałązek... ja zabroniłam
Turzyce to dla niej trawa i dobrze...na szczęście nie hańbi się koszeniem... ma teścia i długi wskazujący palec
Teraz jesteśmy na etapie co ja mam ona każe to samo teściowi sadzić... czasami z marnym skutkiem
Ogólnie wesoło jest Przynajmniej jest szczera, że obu synowych nie lubi... bo przez nie synkowie się wyprowadzili Ale ogólnie to dobra kobieta jest (jak jej nie ma)

A o różowych dziewczynkach... przekomicznie wyglądają dziewczynki w szkole. Nawet nie wiedzą, że z własnej woli chodzą w mundurkach. Różowych lub fioletowych. Chłopców łatwo zauważyć
roma2 21:44, 01 wrz 2016

Przylazłam. Bez bicia przyznaję, że za Toszką, ale zaraz będę sie rozglądać od początku.
roma2 21:59, 01 wrz 2016

Dodam jeszcze, że nie posadziłam wierzby "hakuro". Ale za to uwierzyłam panu z "szkółki" przy zakupie sosenek i posadziałam całe trzy w "ziemi dla igaków". Do tej pory się wściekam na siebie za głupotę. Padły sosenki w tym torfie i są jak to mówią w niebie...sosnowym.
Jeśli chodzi o "różowe" dziewczynki, to dla równowagi tyko dodam, że młodsza córka domagała się stale cukierkowo-różowych ubranek. Teraz się tłucze w MMA. Ot, tak !
Gruszka_na_w... 22:14, 01 wrz 2016

chagall napisał(a)

Gruszko, ja czułam, że my bratnie dusze
Z tego co pamiętam, to ty masz syna (ja też) i ewentualnie będziemy musiały zaakceptować widok "różowych" wnuczek

Mam dwóch. Ewentualna wnuczka będzie miała u mnie odrębny zestaw ubrań. Ogrodniczki, majtki i t-shirt plus kalosze. Wystarczy.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
chagall 22:06, 02 wrz 2016

Toszko, czytam, że "dobre"masz relacje z teściową. Czasem nie sadź barszczu sosnowskiego..., bo się teść poparzy

Romo, witam serdecznie u mnie

Gruszko, a ubraniowy zestaw ogrodnika dla ewentualnej wnuczki w jakim kolorze?
Makusia 22:14, 02 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Kochana, miałam hakuro poprowadzona w dwie kule - jedna nad drugą... Niestety hakuro za bardzo teściowej się podobała... to mnie przestała... mam ten sam problem co Makusia z eS

Toszka, moja eS przy mojej "Te", to wymięka Mojej Te to tylko bloki się podobają, więc inny świat PS> Znam tą miłość do Te
Makusia 22:15, 02 wrz 2016

A ponieważ tak bezczelnie wlazłam w butach do wątku, to mówię "dzień dobry", zapisuję w obserwowanych, i w wolnej chwili nadrobię od początku cały wątek
Gruszka_na_w... 22:55, 02 wrz 2016

chagall napisał(a)

Gruszko, a ubraniowy zestaw ogrodnika dla ewentualnej wnuczki w jakim kolorze?

Hahahahahaha byle nie różowy
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies