Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

MirellaB 11:57, 23 lut 2016

olga80 napisał(a)

Wiesz mi się wydawało ,że różowa róża przy czerwonej nie może rosnąć bo jakoś tak mi w głowie nie pasowała a przeglądając foty z Hortulusa widziałam właśnie połączenie różowej z czerwoną

U mnie właśnie rośnie czerwona obok różowej i jakoś mnie to nie drażni

Wszystkie krzaki róż mam sztuk 1 i posadzone w rzędzie obok siebie Taki to miałam styl przed O. Póki co nie poprawiam niech tak będzie
MirellaB 12:03, 23 lut 2016

Zajrzyj też tu http://rosarium.com.pl/ogrody-naszych-klientow
tulucy 12:27, 23 lut 2016

Krwawnik fajny, ciemne przetaczniki też fajne
Do Lavender Ice będzie mi pasowała ostróżka, którą mam w innym miejscu, a że będę wszystko mieszać, to jakoś je dopasuję i dodam liliowce kremowe albo żółte
olga80 12:49, 23 lut 2016

MirellaB napisał(a)

U mnie właśnie rośnie czerwona obok różowej i jakoś mnie to nie drażni

Wszystkie krzaki róż mam sztuk 1 i posadzone w rzędzie obok siebie Taki to miałam styl przed O. Póki co nie poprawiam niech tak będzie

Dobrze, że każda z nas jest inna i co innego się podoba, nie jestem jakimś specem od łączenia roślin ze sobą uczę się dopiero,ale czasami jest tak, że jakiś zestawienie mnie razi a niby dobre książkowe połączenia a inne które jest niby niedopuszczalne mi się podoba takie skrzywienie mam

ja tez kupowałam po jednej sztuce róż chce je przeplatać na rabacie
olga80 12:52, 23 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Zajrzyj też tu http://rosarium.com.pl/ogrody-naszych-klientow

lavender musi u mnie poczekać na kolejny sezon aby ją kupić, nie bardzo wiedziałm z czym ją połączyć
tulucy 12:54, 23 lut 2016

I ja większość mam po jednej - bo tak mogę mieć trochę więcej tych, które mi się podobają, a dużo ich jest
Tylko w przedogródku mam jedną odmianę razy kilka, żeby tak oficjalnie bardziej było - ale i tak kombinuję, żeby jej dodać jakąś pnącą albo przynajmniej parkową
tulucy 13:01, 23 lut 2016

olga80 napisał(a)

Dobrze, że każda z nas jest inna i co innego się podoba, nie jestem jakimś specem od łączenia roślin ze sobą uczę się dopiero,ale czasami jest tak, że jakiś zestawienie mnie razi a niby dobre książkowe połączenia a inne które jest niby niedopuszczalne mi się podoba takie skrzywienie mam

ja tez kupowałam po jednej sztuce róż chce je przeplatać na rabacie

Mnie się dużo zestawień podoba, ale u kogoś - u siebie ich nie widzę, bo do czegoś mi nie pasują, tak mam z trawami - u kogoś się zachwycam, u siebie mam minimalne ilości i nie wiem, czy nie wyciepię
MirellaB 14:04, 23 lut 2016

Tereniu to dla Ciebie znalazłam mój ogrodowy różany misz-masz

[
eluniak 14:28, 23 lut 2016

MirellaB napisał(a)
tereniu to dla Ciebie znalazłam mój ogrodowy różany misz-masz

[

Ładnie
olga80 14:30, 23 lut 2016

Mirelko no i widzisz nie rażą mnie Piękne róże a ta różowa to jakiś potwór, cudowny potwór