olga80
09:17, 18 wrz 2015

Chciałabym aby ten tydzień się już skończył, codziennie nowe zdarzenie, wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy i wszystko było ładnie pięknie och i ach do momentu w którym Pani zapytała mnie w jakim wieku mam dziecko jak powiedziałam , że 5 lat to mi powiedział , że ich profil pracownika zakłada , że dzieci tak ale powyżej 10 roku życia i dodała jeszcze , że spodziewała się że w wieku 35 l tat bedę miała już starsze dziecko szczena mi opadła oczywiście nie mówi , że nie bedę miała tej pracy ale szukaja kogoś wpełni dyspozycyjnego a z tak małym dzieckiem to ja dyspozycyjna nie jestem , po powrocie do domu wchodze do łazienki i oczom nie wierzę muszla nam pękła , cuda się dzieją w tym tygodniu , w marcu robiliśmy remont łazienki , nowa muszla, oczywiście nie mam gwarancji bo nie myslałam, że bedzie się coś działo za radą Dominiki zakładam coś czerwonego !!
na pocieszenie pojechałam do szkółki i zakupiłam kilka roślin na moją rabatę
ze świerka chce zrobić kulkę na pniu, oglądałam w szkólce kulki z tego świerka i były w granicach 60 zł zależy od wielkości ja go kupiłam za 15 zł i spróbuje coś sama wyczarować, muszę pomyć okna a później ide do ogrodu się odstresować
na pocieszenie pojechałam do szkółki i zakupiłam kilka roślin na moją rabatę

ze świerka chce zrobić kulkę na pniu, oglądałam w szkólce kulki z tego świerka i były w granicach 60 zł zależy od wielkości ja go kupiłam za 15 zł i spróbuje coś sama wyczarować, muszę pomyć okna a później ide do ogrodu się odstresować