Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 19:29, 30 cze 2017

jazzy napisał(a)
I ja gratuluję Ci 1000 stron wypełnionych cudownym ogrodem!
Może z okazji okrągłej strony dasz się namówić na jakieś nowe, nie widziane jeszcze przez nas fotki? Np ogród z lotu ptaka?
Zresztą zdaję się na Twoją inwencję

Dziekuje
Heh, ogrod z lotu ptaka To pisze ta, co u siebie non stop szerokie kadry pokazuje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:31, 30 cze 2017

Basilikum dziekuje, rowniez za kwiatka

Asiak, dziekuje, oby tak dalej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:32, 30 cze 2017

Kasia_CS napisał(a)
A nuż załapię się na tysiączek z gratulacjami

Dalszej satysfakcji w ogrodowaniu Ci życzę

O nieee!!! przeskoczyłam już na następną stronę

Kasiu, dziekuje, nie szkodzi przeciez, ze na jednej stronie dalej

Anda 19:35, 30 cze 2017

Rench napisał(a)

Z pewnością ci opowiem ale na kwitnienie ponowne Desdemony musze poczekac,bo przyjechała do mnie już przekwitająca i zapach był niewyczuwalny,a pierwsze kwiatki Rosemoor przegapiłam,ma jeszcze 2 pączusie,to je codziennie podglądam ,czy już
Muszę przyznać,że poranne wąchanie róż to niesamowita frajda. Nie sądziłam,że niemal każda ma inny zapach.
Dzisiaj odkryłam,że Gospel ma złożony zapach, mocnych, dawnych babcinych perfum fiołkowych,jak i nuty goryczki jakie są w Anais A KURFÜRSTIN SOPHIE delikatyny landrynkowy.

Kiedyś czytałam ,że Belle Etoile ma truskawkowy zapach. Miałam go nawet sobie sprawić,ale miejsca brak

Też uwielbiam różne pachnidełka w ogrodzie,dlatego zawsze staram się mieć lewkonie,tytoń pachnący,groszek,maciejkę i od 3 lat systematycznie sadzę mieczyki abisyńskie

Gospel musze w pracy jakims rankiem powachac, bo takich aromatow nie wyczulam
Groszek mnie zaskoczyl. Pachnie bardzo slodko. Myslalam, ze bedzie mial bardziej bogaty bukiet
Belle Etiole ma owocowy zapach, to na pewno, to nie jest sama truskawka. Bardzo bogaty i zlozony, i jak nic innego, co do tej pory wachalam.
monteverde 19:50, 30 cze 2017

1003 stronka gratuluję
jazzy 20:23, 30 cze 2017

Anda napisał(a)

Dziekuje
Heh, ogrod z lotu ptaka To pisze ta, co u siebie non stop szerokie kadry pokazuje
Wiedziałam, że się odgryziesz, niedobra Ty
Jak mi stuknie 1000 stron to pokażę szerokości Ich verspreche dir
asiak 20:46, 30 cze 2017

Ewuniu, czytałam, że przycięłaś swoją szałwię. Ja dopiero niedawno wsadziłam, ale już prawie przekwitniętą. Też ją ciachnąć, jak nisko?
anna_t 21:38, 30 cze 2017

Ewuś spóźnione ale szczere gratulacje za 1000 przeeepiaknych stron z pamiętnika Twojego ogrodu czaruj nas dalej!
AgataBC 21:46, 30 cze 2017

Może pomożesz? szukam róży niewielkiej, z jak najmniejszymi listkami, z maleńkimi pełnymi kwiatkami lub większymi pojedynczymi do 4-6cm średnicy. Zapach i kolor nieistotny, wysokość krzewu do 60-70cm. Zaczynam się zastanawiać czy są wogóle takie.. widziałam w sąsiedniej wsi pnącą z tak małymi kwiatami i koronką liści (ale za wysoka).
paulina_ns 21:51, 30 cze 2017

Ewuś podglądam Twój ogród, ale nie pisze, aż do teraz, bo potrzebuje Twojej pomocy wiesz co może zjadać liście róży? Moja Artemis ma tak zjedzone liście,że prawie ich nie ma...