Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 18:09, 11 kwi 2018

gobasia napisał(a)
Ewo czekam na przesyłkę z F od wczoraj ,i jakoś nie mogą dojechać...Mam mały dylemat i nie wiem co z tym fantem zrobić..Będziesz miała chwilkę o wpadnij ..napiszę u siebie

Mam chwilke akurat, ide do Ciebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 18:32, 11 kwi 2018

Ja swoich zawilców wiosennych nie mogę odnaleźć na rabacie. Albo za wcześnie, albo wyginęły. A mam je od 14lat, więc chyba za wcześnie
ryska 10:29, 12 kwi 2018

Szafirki w trawie to strzał w dziesiątkę kompozycja.
Bardzo ładne zdjęcia, jak zawsze
Kasia_CS 10:47, 12 kwi 2018

A ja wciaż anemonow moich nie widzę ... gdzieś mi ucierpiały jednak.. A takie były skubane, ze z cebulki, którą niechcacy wykopałam i na powierzchni lezala normalnie liście puścily i wtedy jakoś im nie przeszkadzało, że zimno

Ja swoim szafirkom musiałam przyciąć suche końcówki, bo takie siano robiły i mało atrakcyjnie wyglądały jednak.
akwarela 11:08, 12 kwi 2018

Ja z szafirkami mam to samo, wielkie kępy zielonego i nic z tego nie wynika. Może powinnam je rozsadzić?
malgol 11:51, 12 kwi 2018

Ewa, u Ciebie szafirki już kwitną?? u mnie tylko listki dopiero, jak szczypiorek myślisz, że nie zakwitną ?czy jeszcze na nie czas w Naszej strefie?
Magleska 19:22, 12 kwi 2018

Macham z pracy widziałaś swoje dzieło moimi rękami ja jestem bardzo zadowolona i tysiąckrotnie Ci dziękuję
katel 19:51, 12 kwi 2018

Pięknie wiosna, szafitrki z trawką miodzio i anemony też piękne.
U mnie czosnki się mnożą, nawet te duże Globemastery
admete 06:33, 13 kwi 2018

Witam się
zajrzałam przez przypadek od Magdy
Obejrzałam wizytówkę i się zakochałam w Twoich zestawieniach, zdjęciach ogrodzie ........

będę zaglądać
pozdrawiam Aga
Anda 16:46, 13 kwi 2018

Ewa777 napisał(a)
Ja swoich zawilców wiosennych nie mogę odnaleźć na rabacie. Albo za wcześnie, albo wyginęły. A mam je od 14lat, więc chyba za wcześnie

To chyba rzeczywiscie za wczesnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies