Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Milka 10:49, 02 gru 2015

Dziekuje
Bede je szukac, wywale z rabaty kostrzewi i posadze róźe, ta moja rabata duza, na szybko tam rosliny sadzilam, jest balagan, jak ogarne, bdzie dla roz miejsce, no jeszcze wykopie stamtad wielki carex Silber, podziele i dam w inne miejsce....wiosna za krotka na moje rewolucje
gobasia 11:07, 02 gru 2015

Anda napisał(a)
Dzisiaj parę wczorajszych fotek ogólnych :

strasznie mi się to zestawienie podoba poproszę Cię o radę jak będę projektować rabatę
kasia_w 12:08, 02 gru 2015

Piękna jest ta różanka. Powiedz mi proszę ile ona ma szerokości w najszerszym miejscu- to jest taki łuk wokół tarasowego rogu, prawda?

Nie, chyba jednak coś źle myślę, bo widze teraz w tle siatkę
Pszczelarnia 13:33, 02 gru 2015

'J. Cartier' - i co najważniejsze nie zajmuje dużo miejsca. Też mam.

Pięknie opisujesz róże.
Pszczelarnia 13:36, 02 gru 2015

Anda napisał(a)

Oj brakuje Właśnie porządkuje moje czasopisma ogrodowe pełne pięknych widoków

I to jest właśnie pożytek dla ducha z takiej pracy w taką pogodę. Ale ja się z deszczu cieszę. U Was to chyba nie trzeba okrywać Marikena, nawet szczepionego.
Ewik 15:25, 02 gru 2015

gobasia napisał(a)

strasznie mi się to zestawienie podoba poproszę Cię o radę jak będę projektować rabatę

Popieram ,cudnie wygląda. Jakie masz tam róże posadzone?
Rumianka 18:28, 02 gru 2015

Przeszłam przez Twój watek jak aleją różaną. Z każdej strony inny kolor, a ten zapach poprostu bezcenny. Masz tak gustownie dobrane roślinki, no i te wszystkie nazwy w małym paluszku.... Płezdrówczi...
Anda 11:13, 03 gru 2015

gobasia napisał(a)

Fajnie, ze sie podoba, bardzo mi milo Jesli tylko bede umiala, to z checia doradze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:19, 03 gru 2015

kasia_w napisał(a)
Piękna jest ta różanka. Powiedz mi proszę ile ona ma szerokości w najszerszym miejscu- to jest taki łuk wokół tarasowego rogu, prawda?

Nie, chyba jednak coś źle myślę, bo widze teraz w tle siatkę

Dzieki Kasiu. To nie jest luk. To wyglada tak, fotka z maja:

Fotka jest zrobiona od strony tarasu. Mieszkam w szeregowcu. Z obu stron sasiedzi i siatki. To rabata zaczynajaca sie przy tarasie. W najszerszym miejscu ma niecale 3 m.

Moze na fotce z gory bedzie lepiej widac. To fotka z wrzesnia:

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:22, 03 gru 2015

Pszczelarnia napisał(a)
'J. Cartier' - i co najważniejsze nie zajmuje dużo miejsca. Też mam.

Pięknie opisujesz róże.

To dobrze, ze nie zajmuje duzo miejsca, bo dalam go na przedni srodek rabaty i tak poszedl w gore, ze sie przerazilam. Mam nadzieje, ze juz wiecej nie urosnie Na wiosne bedzie porzadnie skrocony.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies