Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

greg66 18:50, 01 lip 2019

Ewuś zajrzyj o mnie.
Zana 21:51, 01 lip 2019

No Ewuś przysiadłam i z wielką przyjemnością porządnie nadrobiłam Twój wątek. Są takie wątki, w których warto sobie zrobić zaległości, bo to sama przyjemność potem dłużej poczytać i rozkoszować się obrazkami. Róże tradycyjnie zachwycają. Harlow Carr absolutnie zjawiskowy. Moje róże w gruncie nie kwitły tak jak Twoje w donicach.
Twój sposób cięcia szałwii bardzo ciekawy, ale to dla bardzo cierpliwych ogrodniczek, a ja do takich nie należę. Swoje ciachnęłąm prawie równo do ziemi, trochę późno bo dopiero w ostatnią sobotę. A przywrotniki u mnie nadal w całości. Co roku szkoda mi ich ciąć, ale już w tym tygodniu pójdą pod sekator.
Poppy 22:46, 01 lip 2019

Anda napisał(a)

Dziękuję serdecznie Kontrolowane rozpasanie - bardzo mi się to określenie podoba Przecież Ty to już umiesz

Ewus, ja mam burdel
Zobacz nawet, ile Ty masz roz, a ile ja. Ty po prostu kontrolujesz, ja tego nie potrafie. Moze za jakis czas zaczne, a moze nie
Kokesz 23:46, 01 lip 2019

Anda napisał(a)

Tak, tak
A te palemki to Nerine

Tak myślałam bo też je mam i wyglądają tak samo
Dopiero w zeszłym tygodniu posadziłam, zimowały w piwnicy, mam dwie odmiany, białą i różową.
Mój eM ciągle pyta, kiedy ten różowy agapant zakwitnie
Mam jeszcze ismenę białą i blado żółtą
mikina34 07:42, 02 lip 2019

Anda napisał(a)

Jasne, że mogą Nawet na patelni mogą. One mnie lubią raczej całkowitego cienia, a półcień znoszą.

No tez tak myślałam, ale wolałam się upewnić Dziękuję
Kawa 13:11, 02 lip 2019

cudności jak zwykle Ewuś
ściskam
nieczasowa jestem
Basilikum 16:46, 02 lip 2019

i ja nadrobilam odziwiam i roze i oczko
co masz w oczku na dnie? tylko kamienie?

edit byliny tez podziwiam
mrokasia 16:48, 02 lip 2019

Ewunia, pokaż swoją hostę Praying Hands .
Anda 18:25, 02 lip 2019

Zana napisał(a)
No Ewuś przysiadłam i z wielką przyjemnością porządnie nadrobiłam Twój wątek. Są takie wątki, w których warto sobie zrobić zaległości, bo to sama przyjemność potem dłużej poczytać i rozkoszować się obrazkami. Róże tradycyjnie zachwycają. Harlow Carr absolutnie zjawiskowy. Moje róże w gruncie nie kwitły tak jak Twoje w donicach.
Twój sposób cięcia szałwii bardzo ciekawy, ale to dla bardzo cierpliwych ogrodniczek, a ja do takich nie należę. Swoje ciachnęłąm prawie równo do ziemi, trochę późno bo dopiero w ostatnią sobotę. A przywrotniki u mnie nadal w całości. Co roku szkoda mi ich ciąć, ale już w tym tygodniu pójdą pod sekator.

Dziękuję i cieszę się, że moje fotki sprawiają Ci tyle przyjemności
O problemach z kwitnięciem róż u Ciebie czytałam dzisiaj. Szkoda, że nie masz tam u siebie choć jednej rabaty z pełnym słońcem.
Cięcie szałwii w ten sposób jedynie dla małych ilości szałwii się sprawdza albo dla kogoś, kto dysponuje dużą ilością czasu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:27, 02 lip 2019

Poppy napisał(a)

Ewus, ja mam burdel
Zobacz nawet, ile Ty masz roz, a ile ja. Ty po prostu kontrolujesz, ja tego nie potrafie. Moze za jakis czas zaczne, a moze nie

No ja muszę, bo mam jednak mniej miejsca na rabatach Mam więcej trawnika, jeszcze.
Jak będę miała więcej rabat, to pewnie też zacznę szaleć
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies