Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

basia3012 19:27, 19 gru 2019

Anda napisał(a)
Jakoś prawie że rok temu poprosiłam Was o pomoc w wyborze fotki na konkurs.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6070-doswiadczalnia-bylinowo-rozana?page=1465#post_9

Na konkurs wysłałam fotkę nr 4, czyli tą, którą pomogliście mi wybrać. Wczoraj wreszcie odbyło się głosowanie. Niestety, moja fotka nie wzięła udziału w głosowaniu, ponieważ została przez organizatorów odrzucona już wcześniej. Najpierw nadesłano za mało fotek, a po przesunięciu terminu aż za dużo Jednak dziękuję Wam bardzo za pomoc.

Kolejny temat konkursu na przyszły rok to "Ulubiony kwiat". Może znów wyślę jakieś zdjęcie i znów poproszę Was o pomoc w wyborze

Z tym konkursem to szkoda. Ale tak bywa.
A z przyszłym konkursem to my tygryski takie wybory bardzo lubimy. Pokazuj i pytaj.
Ewuniu, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia marzeń, wszystkich.
Kawa 08:44, 20 gru 2019

Anda napisał(a)

Pamiętam ale mgliście Przed szpalerem... Tak się zastanawiam, jak to zagra. W jakiej odległości?
Też mam takich członków rodziny, znam to.

a myślisz że zagra?
drugie miejsce to na początku szpaleru blisko bramy wjazdowej
oba miejsca do przemyślenia
odległość - hmm zależy o ile poszerzę rabatę co dopiero będę czynić wiosną
Kawa 08:44, 20 gru 2019

szkoda ze odrzucili to zdjecie bo jest piękne
Nowa12 08:55, 20 gru 2019

Zdjęcie jest cudne jak wiekszość, które zamieszczasz. A do konkursu na ulubiony kwiat to wybranie jednego graniczy z cudem .
Anda 12:43, 20 gru 2019

basia3012 napisał(a)

Z tym konkursem to szkoda. Ale tak bywa.
A z przyszłym konkursem to my tygryski takie wybory bardzo lubimy. Pokazuj i pytaj.
Ewuniu, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia marzeń, wszystkich.

Dziękuję Basiu Tobie również życzę wszystkiego, co najlepsze i spełnienia marzeń

Zdjęcia oczywiście pokażę i zobaczymy, może tym razem się uda.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:44, 20 gru 2019

Kawa napisał(a)

a myślisz że zagra?
drugie miejsce to na początku szpaleru blisko bramy wjazdowej
oba miejsca do przemyślenia
odległość - hmm zależy o ile poszerzę rabatę co dopiero będę czynić wiosną

Kamiś, musisz pokazać fotki tych miejsc

Co do konkursu, taki lajf
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:46, 20 gru 2019

Nowa12 napisał(a)
Zdjęcie jest cudne jak wiekszość, które zamieszczasz. A do konkursu na ulubiony kwiat to wybranie jednego graniczy z cudem .

Dziękuję, całe szczęście że wiem, że Tobie i innym osobom na O. się podoba. Inaczej deprecha murowana
Dokładnie tak, już sama nie wiem, czy róże, jeśli tak to która, a jeśli nie, to co?
greg66 14:27, 20 gru 2019

Szkoda, ze odrzucili bo zdjęcie jest piękne i jak dla mnie to należy Ci się miejsce pierwsze.
deszczowymaj 18:13, 20 gru 2019

greg66 napisał(a)
Szkoda, ze odrzucili bo zdjęcie jest piękne i jak dla mnie to należy Ci się miejsce pierwsze.

Zgadzam się w 100% Pierwsze miejsce jak nic !
Anda 19:19, 20 gru 2019

Greg, Asiu, dziękuję Niezmiennie cieszę się, że Wam się podoba
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies