Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

abiko 14:09, 30 gru 2019

Ile zdjęć.. podsumowanie śliczne. Lubię ten Twój mały wypieszczony ogródeczek.. i fotki. I wiem jaką podporę dać mojej piwonii, ta którą ma obecnie się całkowicie nie sprawdza
violaskom 17:29, 30 gru 2019

Anda napisał(a)
LEH w towarzystwie Sedum Artur Brunch i Artemisia schmidtiana Nana.

Bardzo podoba mi się to zestawienie. Czy Alstroemerię przechowujesz przez zimę? Widziałam, że miałaś ja w donicy.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i może uda nam się spotkać w Poznaniu!
Anda 18:17, 30 gru 2019

Pszczelarnia napisał(a)

Ciekawa informacja.

I najpiękniejsze zestawienia kolorystyczne pomarańczu z bordem i pomarańczowego z niebieskim. Uczta.

Jestem ciekawa, czy w przyszłym roku więcej pszczół zasiedli te rurki. Drewnianych domków chcę więcej.

Dziękuję, przed domem kontrast a przy tarasie harmonia

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:18, 30 gru 2019

Kokesz napisał(a)
Mam posadzone pomarańczowe tulipany z fioletowymi, zobaczymy jak to wyjdzie na wiosnę bo z tym odcieniem pomarańczu bywa różnie... Jedne mam typowo pomarańczowe a drugie pomarańcz wpadający w czerwień, zobaczymy, czy się nie będą gryzły...Ewa ma jednak kolor niebieski...najwyżej granatowe bratki dosadzę

Myślę, że będzie ładnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:20, 30 gru 2019

abiko napisał(a)
Ile zdjęć.. podsumowanie śliczne. Lubię ten Twój mały wypieszczony ogródeczek.. i fotki. I wiem jaką podporę dać mojej piwonii, ta którą ma obecnie się całkowicie nie sprawdza

Cieszę się, że się spodobało Wpadaj częściej i pokazuj Twój ogródek. Lubię patrzeć na Twoje kompozycje i róże
Jaką podporę do piwonii wybrałaś?
AgnieszkaW 18:21, 30 gru 2019

Dziękuję za odpowiedź, właśnie uświadomiłam sobie, że chyba już wkrótce należy w sklepach szukać nasion ciekawych kwiatów jednorocznych...
Anda 18:23, 30 gru 2019

violaskom napisał(a)

Bardzo podoba mi się to zestawienie. Czy Alstroemerię przechowujesz przez zimę? Widziałam, że miałaś ja w donicy.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i może uda nam się spotkać w Poznaniu!

Alstroemeria jeszcze stoi przy drzwiach na zewnątrz. Jest jeszcze zielona, mimo przymrozków. Chciałam ją schować do garażu jak zżółknie, ale jakoś nie chce żółknąć. Jednak jeśli temperatury zejdą w okolice -5 stopni to pognam z nią do garażu

Dziękuję, Tobie rownież życzę wszystkiego co najlepsze i fajnie by było się spotkać
Anda 18:27, 30 gru 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Dziękuję za odpowiedź, właśnie uświadomiłam sobie, że chyba już wkrótce należy w sklepach szukać nasion ciekawych kwiatów jednorocznych...

Te akurat kupiłam stacjonarnie chyba początkiem marca. W środku nie ma za dużo nasion. W necie można już teraz zamawiać Po nowym roku będę robiła przegląd tego co mam i najpóźniej końcem stycznia już będę zamawiać.
anna_t 19:17, 30 gru 2019

Aż się musiałam zalogować cudne podsumowanie Ewa! Chyba największe w historii forum
Jak byś miała wybrać byline która cieszy już od maja to co byś zarekomendowala? Może być kilka Twoich ulubienic
ryska 19:32, 30 gru 2019

Dzięki za kwieciste fotki słońcem ozdobione. W każdym promyku trochę się ogrzałam.
Super podsumowanie roku, oby przyszły sezon był jeszcze lepszy.