Ile zdjęć.. podsumowanie śliczne. Lubię ten Twój mały wypieszczony ogródeczek.. i fotki. I wiem jaką podporę dać mojej piwonii, ta którą ma obecnie się całkowicie nie sprawdza
Bardzo podoba mi się to zestawienie. Czy Alstroemerię przechowujesz przez zimę? Widziałam, że miałaś ja w donicy.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i może uda nam się spotkać w Poznaniu!
Alstroemeria jeszcze stoi przy drzwiach na zewnątrz. Jest jeszcze zielona, mimo przymrozków. Chciałam ją schować do garażu jak zżółknie, ale jakoś nie chce żółknąć. Jednak jeśli temperatury zejdą w okolice -5 stopni to pognam z nią do garażu
Dziękuję, Tobie rownież życzę wszystkiego co najlepsze i fajnie by było się spotkać
Te akurat kupiłam stacjonarnie chyba początkiem marca. W środku nie ma za dużo nasion. W necie można już teraz zamawiać Po nowym roku będę robiła przegląd tego co mam i najpóźniej końcem stycznia już będę zamawiać.
Aż się musiałam zalogować cudne podsumowanie Ewa! Chyba największe w historii forum
Jak byś miała wybrać byline która cieszy już od maja to co byś zarekomendowala? Może być kilka Twoich ulubienic