Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Sylvana 23:17, 30 kwi 2020

Obejrzałam i jak zwykle jest pięknie.
Mój ogród w porównaniu do Twojego jeszcze śpi.
mirkaka 06:25, 01 maj 2020

Czyli Balerina szersza niż Obelisk?
Kasiolaaa 07:57, 01 maj 2020

Tak jestem w PL i dzialam na nowej rozano bylinowej rabacie ❤
Agi2006 09:13, 01 maj 2020

Witaj Ewo. Na początek muszę napisac, iż jestem zachwycona Twoim ogrodem, umiejetnością doboru roślin, kolorystyki , form....Malujesz obrazy z roślin. Zazdroszczę Ci wiedzy ale i talentu. Wydaje mi się, ze łatwo jest tworzyć ogrody nowoczesne, minimalistyczne, malogatunkowe. U Ciebie mnogośc roślin a wszystko idealnie współgra. Nie wiem jak Ty to robisz.....
Widzę, ze masz u siebie również różne szałwie, w tym rózowe. ja szukam do siebie szałwii koniecznie różowej o wys. ok 60cm ale zwartej. Gdzieś u Ciebie przewinęla mi się Amethyst ale ona ponoć mało zwarta i po deszczach się rozkłada....U mnie na wątku zastanawiam się właśnie nad połączeniem seslerii jesiennej z szałwią rózowa lub jeżówką biało zieloną. na chwilę obecna więcej głosów jest za szałwią. Chętnie bym usłyszała tez Twoją opinię. Jak będziesz miała chwilkę to zapraszam
Johanka77 10:02, 01 maj 2020

Cześć Kochana!
Macham majowo!
Anda 15:01, 01 maj 2020

andzia458 napisał(a)
I ja chętnie popatrzę na nowe fotki. Masz do tego rękę, cieszą oczy Twoje zdjęcia i Twój ogród.

Dziękuję, zaraz coś wrzucę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 15:03, 01 maj 2020

Sylvana napisał(a)
Obejrzałam i jak zwykle jest pięknie.
Mój ogród w porównaniu do Twojego jeszcze śpi.

Sylwio, mam nadzieję, że znajdziesz troszkę czasu i pokażesz ogród. On jest tak piękny, że i z uśpioną wiosną dobrze wygląda. Pamiętam Twój ogród bardzo dobrze i chętnie zobaczyłabym nowe widoki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 15:06, 01 maj 2020

mirkaka napisał(a)
Czyli Balerina szersza niż Obelisk?

Tak, szersza jest, ale też grzechu warta. Chyba każda śś jest grzechu warta. Teraz czytałam trochę na ich temat i jeszcze odmiana Smoky jest dość wąska i podobno ma fantastycznie dużo wyśmienitych owoców

Anda 15:07, 01 maj 2020

Kasiolaaa napisał(a)
Tak jestem w PL i dzialam na nowej rozano bylinowej rabacie ❤

Porządki widziałam Róże już posadzone?
Anda 15:10, 01 maj 2020

Agi2006 napisał(a)
Witaj Ewo. Na początek muszę napisac, iż jestem zachwycona Twoim ogrodem, umiejetnością doboru roślin, kolorystyki , form....Malujesz obrazy z roślin. Zazdroszczę Ci wiedzy ale i talentu. Wydaje mi się, ze łatwo jest tworzyć ogrody nowoczesne, minimalistyczne, malogatunkowe. U Ciebie mnogośc roślin a wszystko idealnie współgra. Nie wiem jak Ty to robisz.....
Widzę, ze masz u siebie również różne szałwie, w tym rózowe. ja szukam do siebie szałwii koniecznie różowej o wys. ok 60cm ale zwartej. Gdzieś u Ciebie przewinęla mi się Amethyst ale ona ponoć mało zwarta i po deszczach się rozkłada....U mnie na wątku zastanawiam się właśnie nad połączeniem seslerii jesiennej z szałwią rózowa lub jeżówką biało zieloną. na chwilę obecna więcej głosów jest za szałwią. Chętnie bym usłyszała tez Twoją opinię. Jak będziesz miała chwilkę to zapraszam

Aga, serdecznie dziękuję za tyle miłych słów Jeszcze wiele muszę się nauczyć i wiele rzeczy na zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości Jednak to "gonienie króliczka" sprawia mi wielką frajdę
O szałwii już wiesz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies